Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ό,τι πιο κοντινό σε Ολυμπιακό! (video)

Ό,τι πιο κοντινό σε Ολυμπιακό! (video)
Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2022 - 00:49
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Δεν ξέρουμε αν η εικόνα του Ολυμπιακού στα δύο τελευταία παιχνίδια του με αντιπάλους τον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης είναι το ταβάνι αυτής της ομάδας, δηλαδή αυτό που πραγματικά μπορεί να παίξει ή αν έχει και καλύτερο. Ξέρουμε, όμως, ότι ήταν από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του πρωταθλητή Ελλάδας!

Για την ακρίβεια, το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (2-0) και το δεύτερο ημίχρονο με τον Αστέρα Τρίπολης (5-1) είναι αυτό που ο κόσμος γουστάρει και περιμένει να βλέπει από την ομάδα. Η εικόνα αυτή είναι ό,τι πιο κοντινό σε Ολυμπιακό.

Και εννοείται πως με αυτήν την απόδοσή του σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι ένα μέρος των πραγματικών δυνατοτήτων του ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Πέδρο Μαρτίνς. Γιατί, κακά τα ψέματα, η εικόνα του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, δεν ήταν εντυπωσιακή. Και ας καταφέρνει να κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα γιατί ακόμη και στη δική του μέτρια βραδιά, είναι τουλάχιστον μία σκάλα πάνω από τον πιο κοντινό του αντίπαλο.

Η εμφάνιση, λοιπόν, του Ολυμπιακού σε αυτά τα δύο παιχνίδια είναι ό,τι πιο κοντινό σε αυτό που πραγματικά μπορεί να παίξει η ομάδα. Και αυτό το ευχαριστήθηκε πολύ ο κόσμος...

Διαβάστε επίσης