Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τζάμπα φώναζαν τα «παπαγαλάκια», Παπαπέτρου-Τσακαλίδης ορίστηκαν ξανά

Τζάμπα φώναζαν τα «παπαγαλάκια», Παπαπέτρου-Τσακαλίδης ορίστηκαν ξανά
Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2022 - 10:25

Ίσως για αυτό να ενοχλεί πάνω από όλα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Γιατί δεν καταλαβαίνει από μπούλινγκ. Του κάνουν ανελέητο, εδώ και πολύ καιρό. Και δεν σταματούν. Δεν θα σταματήσουν μέχρι να τον διώξουν, για την ακρίβεια. Ή μέχρι, με κάποιο… μαγικό τρόπο, να καθιερώσουν ξανά τους Έλληνες διαιτητές - εργαλεία της «εξυγίανσης» και να γίνεται… της «εξυγίανσης», που λέμε.

Φωνάζουν εδώ και 1-2 μέρες, προσπαθώντας να πείσουν την κοινή γνώμη, λες και απευθύνονται σε… αδαείς ή τίποτα άσχετους, ότι ο Ολυμπιακός… ευνοήθηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ότι ο Παπαπέτρου και ο Τσακαλίδης (διαιτητής και VAR) ευνόησαν τον Ολυμπιακό. Σε ματς που έληξε 5-1. Και ήταν 4-0. ΟΚ.. Δεν έχουμε και πολλά να πούμε επ’ αυτού, όσοι είδαν το ματς και είδαν εύνοια του Θρύλου, δεν θα διαβάσουν εμάς, έτσι κι αλλιώς… Προτιμούν το πορτοκαλί.

Κόντρα στην προπαγάνδα της «εξυγίανσης» και των «παπαγάλων» της που ανακάλυψαν… εύνοια του Ολυμπιακού στο ματς με την Τρίπολη, οι δύο διαιτητές του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, ορίστηκαν εκ νέου. Τζάμπα φώναζαν τα «παπαγαλάκια», Παπαπέτρου-Τσακαλίδης ορίστηκαν ξανά και αυτή την αγωνιστική. Ο πρώτος στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία εκτός έδρας και ο δεύτερος στο Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα.

Βρε τα «παπαγαλάκια», πάλι τους διαψεύδει η ίδια η πραγματικότητα… Συμβαίνουν αυτά.

Διαβάστε επίσης

Ό,τι πιο κοντινό σε Ολυμπιακό! (video)

Ό,τι πιο κοντινό σε Ολυμπιακό! (video)

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και το δεύτερο ημίχρονο με τον Αστέρα Τρίπολης είναι αυτό που ο κόσμος γουστάρει (και περιμένει) να βλέπει από την ομάδα...