Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Όλεγκ και Σωκράτη στον Άρη, οι σκέψεις για την άμυνα

Χωρίς Όλεγκ και Σωκράτη στον Άρη, οι σκέψεις για την άμυνα
Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2022 - 11:20

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχουν συμπληρώσει κάρτες και έτσι θα είναι τιμωρημένοι, για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη, την προσεχή Κυριακή στις 19:00. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα μείνουν στη βάση τους και θα είναι ξανά διαθέσιμοι για τα πλέι οφ. Η απουσία των δύο, σε συνδυασμό με την πιθανή απουσία του Κώστα Μανωλά, για να προφυλαχθεί αυτός, έχοντας γίνει αναγκαστικά αλλαγή, στο ματς με τον Αστέρα, διαμορφώνουν ένα διαφορετικό τοπίο στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Όπως όλα δείχνουν, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάει με ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο Σισέ-Μπα, στην έδρα του Άρη. Οι δύο Σενεγαλέζοι έχουν παίξει ξανά μαζί και τα έχουν πάει καλά, άλλες φορές είχαν τα προβληματάκια τους, όπως μπορεί να έχει οποιοδήποτε κεντρικό αμυντικό δίδυμο, σε οποιοδήποτε ματς. Ο Μαρτίνς εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές του και έτσι αναμένεται να τους δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής την Κυριακή.

Σε ό,τι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Μαρτίνς αναμένεται να βάλει ξανά τον Κίτσο, δίνοντάς του άλλη μια ευκαιρία. Σε ό,τι αφορά το δεξιό άκρο της άμυνας, αναμένουμε τις δοκιμές που θα γίνουν σήμερα και αύριο, για να δούμε αν ο Πέδρο Μαρτίνς θα βάλει ξανά Βρουσάι ή αν θα βάλει Λαλά. Σίγουρα πάντως θα έχουμε μία διαφορετική άμυνα, στο προσεχές ματς του Θρύλου…

Διαβάστε επίσης