Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το αήττητο δεν είναι προτεραιότητα, αλλά παραμένει στόχος

Το αήττητο δεν είναι προτεραιότητα, αλλά παραμένει στόχος
Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2022 - 12:10

Ο Ολυμπιακός θέλει, ιδανικά, να τελειώσει τη σεζόν δίχως να έχει γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα. Μπορεί. Σίγουρα υπάρχουν άλλοι στόχοι, οι οποίοι βρίσκονται πιο πάνω από αυτόν. Το αήττητο δεν είναι προτεραιότητα, αλλά είναι στόχος. Παραμένει στόχος, όσο πίσω και αν είναι στην ιεραρχία. Ο Θρύλος είναι μια μεγάλη ομάδα. Και τις μεγάλες ομάδες τις κάνουν πρώτα από όλα οι τίτλοι. Όταν έρχονται οι τίτλοι, μικρή σημασία έχει αν αυτοί έρχονται με… αήττητη πορεία.

Τι θέλουμε να πούμε; Όταν ο Ολυμπιακός πανηγυρίσει το 47ο, κανείς δεν θα θυμάται αν έκανε μία ήττα στα πλέι οφ, ή οπουδήποτε αλλού. Η ιστορία θα έχει γράψει 47 και αυτό θα μετράει. Όταν ο Ολυμπιακός σηκώσει και το Κύπελλο και κάνει το νταμπλ, κανείς δεν θα θυμάται ότι έχασε ένα ματς στο Αγρίνιο, παίζοντας με τις ρεζέρβες και τα παιδιά από τη β’ ομάδα. Έτσι πάνε αυτά.

Ξαναλέμε. Το αήττητο παραμένει στόχος, αλλά πιο πίσω στην ιεραρχία. Πρώτοι είναι και θα είναι πάντα οι τίτλοι. Αυτοί είναι που μετρούν. Αυτοί είναι που μένουν στην ιστορία και ανοίγουν την ψαλίδα από τους δευτερότριτους.

Διαβάστε επίσης