Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έτοιμος ο Μανωλάς αλλά δύσκολα βασικός

Έτοιμος ο Μανωλάς αλλά δύσκολα βασικός
Σάββατο, 5 Μαρτίου 2022 - 12:46

Ο Κώστας Μανωλάς είχε μικροενοχλήσεις και προφυλάχθηκε, στον απόηχο του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας σέντερ μπακ δεν είχε κάτι το ανησυχητικό, αλλά πάντα στο ιατρικό επιτελείο του Θρύλου προσέχουν, για να έχουν.

Προσεκτικός είναι και ο Μαρτίνς, ο οποίος σέβεται και ασπάζεται τη γνώμη του Χρήστου Θέου, με τον οποίο έχει αγαστή συνεργασία. Έτσι όλα δείχνουν πως οι δύο άνδρες, κατόπιν συνεννόησης, αποφασίζουν να προφυλάξουν τον Κώστα Μανωλά, από το παιχνίδι με τον Άρη.

Θα είναι έκπληξη αν ο Μαρτίνς τον βάλει βασικό στην έδρα του Άρη, λογικά πάμε με Σισέ-Μπα. Ένα δίδυμο το οποίο έχει χρησιμοποιήσει ξανά στο παρελθόν με επιτυχία. Ένα δίδυμο το οποίο είχε δουλέψει αρκετά καλά για τον Ολυμπιακό. Και μπορεί να δουλέψει ξανά. Και οι δύο ποδοσφαιριστές από τη Σενεγάλη έχουν ποιότητα και το γεγονός ότι συνεννοούνται άπταιστα στη γλώσσα τους μπορεί να δώσει έξτρα πλεονέκτημα στον Θρύλο, απέναντι σε μια καλή μεσοεπιθετικά ομάδα.

Όλα δείχνουν ότι ο Μανωλάς, όπως και ο τιμωρημένος Παπασταθόπουλος θα επανέλθουν σύντομα στην αρχική ενδεκάδα, αλλά όχι τώρα. Και ο Μανωλάς αναμένεται να μείνει στον πάγκο, για το ματς με τον Άρη.

Διαβάστε επίσης