Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος και στη Θεσσαλονίκη

Θρύλος και στη Θεσσαλονίκη
Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022 - 01:14

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός την Κυριακή (6/3, 19:00, Novasports Prime) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League και θέλει να κλείσει με «διπλό».

Ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς είναι πρώτος και αήττητος και στο +15 από τον πιο κοντινό του αντίπαλο και εννοείται ότι θέλει να κλείσει χωρίς ήττα και φέτος την κανονική διάρκεια.

Το έκανε και το 2019-20, το ίδιο θέλει να κάνει και τώρα, ώστε να πραγματοποιήσει άλλο ένα βήμα τίτλου, άλλο ένα βήμα για το 47ο.

Λίγες μέρες μετά το εμφατικό 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης με την εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη και θέλει να γυρίσει με το «διπλό».

Εκτός έχουν μείνει οι Τικίνιο, Αγκιμπού Καμαρά, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος και ο Ονιεκουρού.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο, Μπα, Μανωλάς, Σισέ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Κούντε, Φαντιγκά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Λόπες, Ροντρίγκες, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Στο «Βικελίδης» με κίνητρο!

Ολυμπιακός: Στο «Βικελίδης» με κίνητρο!

Θρύλος είσαι και πάντα πρέπει να βρίσκεις κίνητρα! Η διατήρηση της διαφοράς στην κορυφή, το αήττητο, είναι μερικά από αυτά που κυνηγάει ο Ολυμπιακός, στην έδρα του Άρη (19:00)!