Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Στο «Βικελίδης» με κίνητρο!

Ολυμπιακός: Στο «Βικελίδης» με κίνητρο!
Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022 - 10:01

Θρύλος είσαι και πάντα πρέπει να βρίσκεις κίνητρα! Η διατήρηση της διαφοράς στην κορυφή, το αήττητο, είναι μερικά από αυτά που κυνηγάει ο Ολυμπιακός, στην έδρα του Άρη (19:00)!

Απέναντι στους ανανεωμένους και διψασμένους Θεσσαλονικείς οι οποίοι είναι πάντα επικίνδυνοι και ικανοί να κάνουν τη ζημιά, ο Ολυμπιακός θέλει να αντιπαραβάλει απόψε την εμπειρία του πρωταθλητή, το μέταλλο του νικητή, τη θέληση για ακόμη έναν τίτλο στη Σούπερ Λιγκ. Απέναντι στον Άρη, ο Ολυμπιακός έχει τα δικά του κίνητρα, για να καταφέρει να φτάσει σε μια σημαντική νίκη, η οποία θα τον κρατήσει στην κορυφή, αποσπασμένο από τις δευτερότριτες θέσεις και τους… διώκτες του. Ας πούμε διώκτες, γιατί… τόσο μακριά που βρίσκονται, δεν απειλούν…

Με αλλαγές θα δούμε τον Ολυμπιακό σήμερα στο «Βικελίδης». Θα αναλύσουμε εκτενώς την πιθανή ενδεκάδα σε επόμενο άρθρο, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανίσει αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, δίχως φυσικά να χαλάει τη «χημεία» του και τη δομή του, ως ομάδα. Σε αυτή ποντάρει πάντοτε περισσότερο, ο Μαρτίνς. Κοιτάζει να φτιάχνει μια ομάδα φορμαρισμένη και με «χημεία», ικανή να βγάλει στο χορτάρι αυτά τα οποία εκείνος σχεδιάζει στο πινακάκι του.

Νίκη, λοιπόν, και σήμερα θέλει ο Ολυμπιακός. Νίκη για το +15 ή και παραπάνω. Και για να έχει την άνεση στα πλέι οφ να κάνει και τις δοκιμές του, αλλά και να κυνηγήσει το αήττητο, δίχως το άγχος απώλειας. Πάμε! Ραντεβού στις 19:00.

Διαβάστε επίσης