Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Άρης-Ολυμπιακός: Το κανάλι του αγώνα (photo)

Άρης-Ολυμπιακός: Το κανάλι του αγώνα (photo)
Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022 - 10:54

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας σήμερα. Μακριά από το γήπεδό του. Γεγονός το οποίο μας στερεί τη δυνατότητα να βρεθούμε κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα, αλλά θα πρέπει να καθίσουμε αναπαυτικά μπροστά στην τηλεόρασή μας και να απολαύσουμε από εκεί, την αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα σημαντικό ματς και φυσικά αυτό που καταλαμβάνει καίρια θέση στο σημερινό μας πρόγραμμα. Ως γνωστόν… δεν νοείται να χάσουμε Θρύλο.

Όπως συμβαίνει και με τον Ολυμπιακό, έτσι και με τον Άρη, τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι με τη Nova. Και θυμίζουμε ότι η σημερινή, τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ, πριν αρχίσουν τα πλέι οφ, φέρνει όλα τα ματς στις 19:00. Εκείνη την ώρα είναι προγραμματισμένο, λοιπόν και το ματς του Θρύλου, με το κανάλι που το μεταδίδει να είναι το Novasports Prime.

Φυσικά, μέσα από το site μας θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ό,τι συμβαίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ζωντανή, γραπτή περιγραφή. Τα λέμε στις 19:00!

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Στο «Βικελίδης» με κίνητρο!

Ολυμπιακός: Στο «Βικελίδης» με κίνητρο!

Θρύλος είσαι και πάντα πρέπει να βρίσκεις κίνητρα! Η διατήρηση της διαφοράς στην κορυφή, το αήττητο, είναι μερικά από αυτά που κυνηγάει ο Ολυμπιακός, στην έδρα του Άρη (19:00)!