Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Αραμπί: Ευκαιρία και για τον ίδιο να «ξεμπουκώσει»

Ελ Αραμπί: Ευκαιρία και για τον ίδιο να «ξεμπουκώσει»
Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022 - 12:17

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι η μεγαλύτερη «δύναμη πυρός» του Ολυμπιακού. Ο Τικίνιο Σοάρες είναι ένας εξαιρετικός και σπουδαίος φορ, αλλά ο Ελ Αραμπί είναι πραγματικά κάτι μοναδικό. Είναι κάτι… άλλο. Ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό, ο έμπειρος στράικερ έχει μείνει μακρικά από τον καλό του εαυτό.

Σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Γιατί κακά τα ψέματα, αυτό είναι που τον έχει καθιερώσει στη συνείδηση του κόσμου. Και του Μαρτίνς. Τα γκολ του. Αυτά έχουν λείψει, καθώς δεν τα βάζει εδώ και λίγο καιρό, με τη συχνότητα των προηγούμενων μηνών, ή και ετών αν προτιμάτε.

Δεν είναι παράλογο βέβαια, το να περνά ένας ποδοσφαιριστής μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Στον οποιονδήποτε μπορεί να συμβεί. Και να που συνέβη και στον κορυφαίο σέντερ φορ της Ελλάδας, τον Ελ Αραμπί. Τον άνθρωπο-γκολ.

Ε, έχει σήμερα μια ευκαιρία να το αλλάξει αυτό. Απέναντι στον Άρη έχει τη δυνατότητα να… γυρίσει σελίδα. Αρκετή… γκίνια κουβαλάει το τελευταίο διάστημα ο Μαροκινός επιθετικός και απέναντι στον Άρη έχει ευκαιρία να την ξορκίσει, πριν πάει στα πλέι οφ.

Κρίσιμο σημείο, στο οποίο έρχεται το ματς. Και ένας αποτελεσματικός Ελ Αραμπί σήμερα, μπορεί να ωθήσει την ομάδα και στα πλέι οφ, αλλά και στο Κύπελλο. Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης