Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαζί με τη νίκη θα «δει» και παίκτες

Μαζί με τη νίκη θα «δει» και παίκτες
Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022 - 13:45

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με πρωταρχικό στόχο το να νικήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, για τον πρωταθλητή, αλλά και εν δυνάμει πρωταθλητή Ολυμπιακό. Μόνο εκείνος, ο οποίος οδηγεί στη νίκη. Παρόλα αυτά, καθώς η σεζόν προχωράει προς το φινάλε της και σιγά-σιγά θα μπουν σε διαδικασία χτισίματος της ομάδας για τη σεζόν 2022-23, ο Πέδρο έχει και… άλλη δουλειά. Σε κάθε ματς, περνά το ρόστερ του υπό κρίση.

Προσέξτε, όχι γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς δεν… ξέρει το ρόστερ του, Μάρτη μήνα. Το ξέρει και το παραξέρει. Και είναι δεδομένο ότι εν πολλοίς έχει ήδη σχηματίσει γνώμη, για το τι πρέπει να αλλάξει, αλλά και για το τι χρειάζεται να μείνει ίδιο. Απλώς, από περίοδο σε περίοδο, μέσα σε μια σεζόν, τα «φεγγάρια» αλλάζουν για τους παίκτες. Ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται, πολλές φορές, ένα… κλικ, για να βρει αυτό που μπορεί να δώσει και να το βγάλει στο γήπεδο. Και από εκεί και έπειτα, να γίνει… υπερπολύτιμος, για την ομάδα.

Και ο Μαρτίνς το ξέρει αυτό και έτσι σκοπεύει να κάνει άλλον ένα γύρο… τσεκαρίσματος. Η παρουσία των Ανδρούτσου, Λόπες και Κούντε στην αποστολή του Ολυμπιακού αποτελεί μήνυμα του Πέδρο. «Όλοι τσεκάρονται». Και όλοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο του προπονητή. Ασχέτως του αν δεν έχουν παίξει πολύ (ή και καθόλου) στη σεζόν. Είπαμε, ο διακόπτης μπορεί… ξαφνικά να γυρίσει και ένας παίκτης να γίνει… αποκάλυψη. Εφόσον υπάρχει ακόμη χρόνος, τα τσεκαρίσματα του Πέδρο θα συνεχιστούν και όσοι παίκτες παίρνουν το χρίσμα, θα πρέπει να δείξουν…

Διαβάστε επίσης