Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγκιμπού Καμαρά: «Ο προπονητής έχει σκεφτεί τις λύσεις»

Αγκιμπού Καμαρά: «Ο προπονητής έχει σκεφτεί τις λύσεις»
Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022 - 18:11

Τα πάντα κάνουν για να ξεπεράσουν την κούραση οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Αγκιμπού Καμαρά.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε πως ο προπονητής έχει σκεφτεί τις λύσεις για τα πλέι οφ και δήλωσε χαρούμενος για το αήττητο του Ολυμπιακού. Τέλος, αναφερόμενος στον Καρβάλιο είπε πως είναι ένας ποιοτικός παίκτης που βοηθάει την ομάδα.

Για το ματς με τον Άρη: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι και δείχνει από μόνο του αυτό ότι έχουμε πολλά παιχνίδια. Είναι συσσωρευμένη η κόπωση που έχουμε. Εμείς προσπαθούμε να μην το δείχνουμε και τα δίνουμε όλα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, όμως απέναντι στον Άρη και σε όλες τις ομάδες, όλοι ξέρουν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι: υπάρχει κούραση, όμως κάνουμε τα πάντα για να την ξεπερνάμε».

Για τη δική του κατάσταση: «Ψυχολογικά είμαι καλά. Νιώθω την κούραση και έχω αρχίσει να επηρεάζομαι από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν ξέρω πώς μπορώ να βοηθήσω. Ο προπονητής έχει σκεφτεί τις λύσεις και θα βρει βοήθεια η ομάδα στα play-offs».

Για το αήττητο του Ολυμπιακού: «Είμαι χαρούμενος, γιατί είμαστε αήττητοι. Είναι πολύ σημαντικό για έναν πρωτάρη σαν και εμένα».

Για τον Ζοάο Καρβάλιο: «Με την παρουσία του βοηθάει την ομάδα μας. Μεταξύ μας συνεργαζόμαστε καλά. Στην προπόνηση συνεργαζόμαστε για το πώς θα κινούμαστε στον χώρο. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης που θα βοηθήσει την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Άρης-Ολυμπιακός 2-1 (Τελικό)

Άρης-Ολυμπιακός 2-1 (Τελικό)

Τελευταία αγωνιστική στην κανονική περίοδο της Super League, στην έδρα του Άρη, με στόχο ένα ακόμη «διπλό». Live στο gavros.gr