Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν θα σηκώνουμε την κούπα, να μας λένε για το αήττητο

Όταν θα σηκώνουμε την κούπα, να μας λένε για το αήττητο
Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022 - 09:54

Τι πλάκα έχουν ρε φίλε, πραγματικά. Στρογγυλοκάθονται αναπαυτικά στο «μείον άπειρο» ο καθένας τους και δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Έτσι, εφευρίσκουν… δήθεν προβλήματα. Δήθεν, όπως ακριβώς το λέμε. Γιατί δεν είναι και… πρόβλημα το ότι έφτασε 6 Μαρτίου του 2022, στη σεζόν 2021-22, για να γνωρίσει ο Ολυμπιακός τι εστί ήττα στο πρωτάθλημα…

Και δυστυχώς υπάρχει κόσμος του Ολυμπιακού που… χαλιέται. Ας είμαστε λίγο μετρημένοι. Ξαναλέμε τη συνθήκη, γιατί και η προπαγάνδα έχει τα όριά της: Έφτασε 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 για να γνωρίσει ο Ολυμπιακός την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22. Πέρασε μια ολόκληρη αγωνιστική περίοδο δίχως να ηττηθεί και ξαφνικά… πρόβλημα το ότι έχασε το αήττητο.

Αυτοί οι δήθεν αντικειμενικοί που μας λένε για το ένα πρωτάθλημα που έχει πάρει η ομάδα της τσέπης τους, ας έρθουν να το συζητήσουμε την ώρα που η ομάδα θα σηκώνει το 47ο! Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να είμαστε λίγο απασχολημένοι εκείνη την ώρα και να χρειαστεί να περιμένουν λίγο την άρση κούπας, αλλά αμέσως μετά θα είμαστε διαθέσιμοι να τα βάλουμε κάτω, αυτά που έχουμε πάρει. Εμείς τα 47 και εκείνοι τα 3. Με το συμπάθειο, πρωταθλήματα εννοούμε.

Αήττητα, πρώτοι σκόρερ (με πέναλτι ή χωρίς), καλύτερη άμυνα, καλύτερη επίθεση, περισσότερα εισιτήρια, κλπ. στόχοι είναι πάντα δευτερεύοντες. Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε στη σεζόν λέγοντας «αήττητο», αλλά λέγοντας «47ο». Και αυτό κάνει! Το σηκώνει. Οι άλλοι που μπήκαν στη σεζόν λέγοντας… «4ο», που είναι αλήθεια; Πόσο πίσω στη βαθμολογία;

Εντάξει, ας είμαστε σοβαροί επιτέλους, που δίνουμε και υπόσταση σε μια αστεία προπαγάνδα, η οποία πάει να κάνει πρόβλημα του Ολυμπιακού το ότι ηττήθηκε για πρώτη φορά ΜΑΡΤΗ ΜΗΝΑ. Κάπου ένα όριο… Τα λέμε στη φιέστα, «παπαγάλοι».

Διαβάστε επίσης