Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εσείς ντρέπεστε που θα κάνουμε φιέστα φέτος, ή είστε τίποτα φυσιολογικοί;

Εσείς ντρέπεστε που θα κάνουμε φιέστα φέτος, ή είστε τίποτα φυσιολογικοί;
Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022 - 12:04

Τι τραβάμε ρε φίλε με δαύτους. Εμείς εδώ θα συνεχίσουμε να πολεμάμε την αισχρή προπαγάνδα τους, εις βάρος του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη. Και ας μας λένε κακούς και υποκειμενικούς. Δεν το παίξαμε ποτέ αντικειμενικοί. ΓΑΥΡΟΙ είμαστε και έτσι τα βλέπουμε. Για το καλό του Θρύλου νοιαζόμαστε και για να είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού χαρούμενος.

Και όχι να… κάθεται να… σκάει (λέμε τώρα) επειδή η ομάδα δεν θα πανηγυρίσει… αήττητη το 47ο. Ή να… ντρέπεται για αυτό τον λόγο, που θα κάνουμε φιέστα! Γιατί για εκεί μας το πάνε οι διάφοροι παραμυθατζήδες, από χθες το βράδυ. Γιατί μόνο αυτό δεν μας έχουν πει ακόμη… Γιατί μόνο αυτό δεν έχουμε ακούσει. Ότι αφού δεν το παίρνουν αήττητοι, τι το θέλουμε και το πανηγυρίζουμε;!

Εσείς ντρέπεστε που θα κάνουμε φιέστα φέτος, ή είστε τίποτα νορμάλ; Ντρέπεστε που ο Ολυμπιακός πέρασε το ’21 και το ’22 χωρίς να χάσει και πήγε… Μάρτης για να γνωρίσει τι εστί ήττα, στο εφετινό πρωτάθλημα; Ή είστε τίποτα κανονικοί φίλαθλοι ή οπαδοί, σίγουροι για την αξία της αγαπημένης σας ομάδας και… δεν βλέπετε την ώρα για τη φιέστα;

Γιατί την ώρα που οι άλλοι θα… μαζεύουν τα κομμάτια τους και θα κάνουν ταμείο για το πόσο απέτυχαν ΚΑΙ φέτος, ο Ολυμπιακός θα κάνει φιέστα και κατά πάσα πιθανότητα θα πανηγυρίζει και το νταμπλ! Και θα σχεδιάζει από την κορυφή, το πως θα μπει στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ας είμαστε λοιπόν προσγειωμένοι και με καθαρό μυαλό. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν θα… μας το βγάλουν και ξινό οι ανύπαρκτοι, επειδή αυτό συνέβη… για πρώτη φορά φέτος, το βράδυ της Κυριακής… Αυτοί που έχουν γίνει… συνώνυμο με την ήττα και εμφανίστηκαν και φέτος ανήμποροι να νικήσουν τον Ολυμπιακό, δεν έχουν δικαίωμα να ασχολούνται με τον πρώτο και να κρίνουν μια ήττα του…

Διαβάστε επίσης

Προπαγάνδα σε άλλο επίπεδο

Προπαγάνδα σε άλλο επίπεδο

Οι «εξυγιαντές» σε -12, -19 και -20 «κέρδισαν ηρεμία» και ο Ολυμπιακός στην κορυφή και με διαφορά «πρέπει να ανησυχεί»!

Το σερί του Γκάρι!

Το σερί του Γκάρι!

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι συμμετέχει σε γκολ του Ολυμπιακού ο διεθνής, με το Πράσινο Ακρωτήρι, εξτρέμ…