Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρεμπέ: «Να εγκαινιάσουμε με τη Ρεάλ το Μπερναμπέου στο Champions League»

Καρεμπέ: «Να εγκαινιάσουμε με τη Ρεάλ το Μπερναμπέου στο Champions League»
Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022 - 12:42

Κόντρα στην παραμύθα που… δεν γουστάρει τον Ολυμπιακό να κοιτάζει ψηλά, ο Κριστιάν Καρεμπέ ονειρεύεται τον Θρύλο ακόμη πιο πάνω. Ακόμη πιο ψηλά. Σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Και για αυτό δουλεύει, στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη και των υπολοίπων στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο αθλητικός διευθυντής του Συλλόγου μίλησε στο Radio Marca, για τη Ρεάλ, την Παρί Σεν Ζερμέν, το Champions League, αλλά και τον Ολυμπιακό και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Κάνουμε τα πράγματα καλά στον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε, για να γίνουμε πρωταθλητές, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι. Ο άλλος μας στόχος είναι να παίξουμε στο Champions League. Θέλω να προκριθούμε και να παίξουμε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να εγκαινιάσουμε το νέο Μπερναμπέου».

Πόσο τους πονάει ο Κριστιάν, ο οποίος μαζί με όλη τη Διοίκηση του Θρύλου, δουλεύει για το καλό της ομάδας και για να πάει εκείνη ακόμη πιο ψηλά… Δεν είναι τυχαίο που κάθε λίγο και λιγάκι τον ειρωνεύεται η προπαγάνδα και η παραμύθα… Όσα δεν φτάνει η αλεπού… ξέρετε τι λέει ο σοφός λαός…

Διαβάστε επίσης