Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να ανησυχούσε ο κόσμος αν ακούγαμε «όλα καλά»

Να ανησυχούσε ο κόσμος αν ακούγαμε «όλα καλά»
Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022 - 14:16

Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίρνει άνετα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αφού είναι κατά πολύ ανώτερος των ανταγωνιστών του. Αλλά αυτό δεν του αρκεί. Προφανώς και δεν του αρκεί. Ο Ολυμπιακός δεν… αρκείται. Διαρκώς κοιτάζει πιο ψηλά. Και θέλει πιο μεγάλα και πιο σπουδαία πράγματα.

Στον απόηχο της ήττας από τον Άρη, στο «Βικελίδης», θα πρέπει να παρατηρήσουμε κάτι, το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία. Και έχει ιδιαίτερη σημασία να το αναφέρουμε, για να μην υπάρχει λανθασμένη εντύπωση, στις τάξεις του κόσμου.

Να ανησυχούσε, λοιπόν, ο κόσμος αν ακούγαμε «όλα καλά». Αν από τον Ολυμπιακό έβγαινε μια εικόνα «δεν έγινε και κάτι που χάσαμε από τον Άρη». Τότε θα ήταν που θα έπρεπε να… αγχωνόμαστε. Να ανησυχούσαμε και να αγωνιούμε για το μέλλον.

Αλλά όχι. Και οι παίκτες, αλλά και ο Μαρτίνς, αλλά και όλοι στην ομάδα, αναγνωρίζουν ότι χρειάζεται βελτίωση. Αναγνωρίζουν ότι και η ομάδα πρέπει να παίξει καλύτερα και ο προπονητής με τη Διοίκηση πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν άψογα, για να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να ενισχύεται, με ποδοσφαιριστές ποιότητας, αξίας και ουσίας. Ο Θρύλος είναι μια ομάδα, η οποία κοιτάζει διαρκώς προς τα επάνω. Έτσι είναι τα πράγματα και όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ το ξέρουν αυτό και το εισπράττουν.

Αυτό που θα έπρεπε να μας ανησυχεί θα ήταν αν… κανείς δεν ανησυχούσε, στον απόηχο αυτής της ήττας. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι αν μια ήττα αρκεί για να προκαλέσει διεργασίες στην ομάδα, για τη βελτίωσή της, ε τότε βαδίζουμε στον σωστό δρόμο!

Διαβάστε επίσης