Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έστειλε μήνυμα ο Ελ Αραμπί: «Είμαι εδώ»

Έστειλε μήνυμα ο Ελ Αραμπί: «Είμαι εδώ»
Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022 - 16:34

Ο Ολυμπιακός είδε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να βρίσκει ξανά δίχτυα, μετά από 77 ημέρες στο πρωτάθλημα και μετά από 46 ημέρες στο Κύπελλο. Ο Μαροκινός έστειλε το δικό του «μήνυμα», σε μία περίοδο, κατά την οποία δεν περνούσε και την καλύτερη φάση του.

Είχε μείνει μακριά από τα γκολ, είχε μείνει μακριά από τον καλό του εαυτό, είχε μείνει πίσω στην ιεραρχία των σέντερ φορ, με τον Τικίνιο να κερδίζει τη μάχη και να προσπερνάει. Ο Ολυμπιακός όμως έχει μάθει με τον Ελ Αραμπί να… παστελώνει και όπως γίνεται αντιληπτό, το να μην είναι ο Μαροκινός στα καλύτερά του, κοστίζει στην ομάδα.

Επανήλθε, όμως, ο «μπόμπερ». Με ωραίο γκολ στο «Βικελίδης» και μια συνολική παρουσία, η οποία δηλώνει ότι… ξεσκονίστηκε. Λέμε για τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό, τον οποίο κάνουν οι σκόρερ, όταν βάζουν γκολ μετά από καιρό. Δεν το έκανε ο Ελ Αραμπί, γιατί έχει βάλει… γκολ με τη σέσουλα. Και με τη φανέλα του Θρύλου, φυσικά. Απλώς είχε μια περίοδο γκίνιας.

Η οποία, εύχονται άπαντες, έσπασε χθες στο γήπεδο του Άρη. Το γκολ του στο «Βικελίδης» μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό για τη συνέχεια και την τελική ευθεία. Και, αν και δεν ήρθε μαζί με νίκη, πολυπόθητη και σημαντική όπως θα ήταν αυτή, έχει τη δική του σημασία.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στα πλέι οφ με την «εξυγίανση» να καραδοκεί. Το έχουμε πει 100 φορές και θα συνεχίσουμε να το λέμε. Δεν μπορεί ο Θρύλος να κατεβάσει ρυθμό και να επαναπαυτεί. Και σε αυτή τη μάχη που έρχεται, θέλει τον Ελ Αραμπί μπροστάρη!

Μακάρι το γκολ του αυτό, απέναντι στον Άρη χθες, να είναι το εφαλτήριο για περισσότερα, στα πλέι οφ. Απέναντι στον Άρη, αλλά και σε όλους τους «εξυγιαντές».

Διαβάστε επίσης