Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανεπηρέαστος: Πίσω του το χάος, εκείνος τη δουλειά του

Ανεπηρέαστος: Πίσω του το χάος, εκείνος τη δουλειά του
Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022 - 11:39

Μία ο Άρης πήρε πίσω το -6, μία ο ΠΑΣ πήρε πίσω το -5. Και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί… από απόσταση. Την ώρα κατά την οποία ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ακόμη και ο… απασχολημένος με την Ευρώπη ΠΑΟΚ, βλέπουν πίσω τους τον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους πιάνει… τρόμος για το τι έρχεται, στον Ολυμπιακό παρακολουθούν από απόσταση και… ανεπηρέαστοι όλα όσα συμβαίνουν στη Σούπερ Λιγκ. Είναι τέτοια η διαφορά, ποδοσφαιρικά αλλά και βαθμολογικά, η διαφορά της ομάδας του Ολυμπιακού, από τους ανταγωνιστές, ώστε καμία ανησυχία δεν προξενούν τα τεκταινόμενα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Την ώρα κατά την οποία οι τριτοτέταρτοι βγάζουν… κομπιουτεράκια, για να υπολογίσουν πόσες νίκες χρειάζονται για να μην τους περάσουν ο Άρης και ο ΠΑΣ, στον Ολυμπιακό κάνουν πρόβες… φιέστας και ετοιμάζουν από τώρα το έδαφος για την ομάδα, η οποία στα μέσα του καλοκαιριού θα μπει σε διαδικασία διεκδίκησης του εισιτηρίου στους ομίλους του Champions League.

Έχει την πλάκα του και αυτό, πάντως. Να βλέπεις τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, να είναι μόλις λίγους βαθμούς μπροστά από Άρη και ΠΑΣ, καθώς μπαίνουμε στα πλέι οφ. Αλλά να συνεχίζουν να τα… βάζουν με τον Ολυμπιακό και να θεωρούν εαυτούς ανταγωνιστές του. Ας ξεπεράσουν πρώτα το εμπόδιο εκείνων που έρχονται από πίσω…

Διαβάστε επίσης