Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ποιος «βομβαρδισμός» παικτών της ΑΕΚ; Εδώ τους είπαν κάποτε ότι έπρεπε να πληρώνουν!

Ποιος «βομβαρδισμός» παικτών της ΑΕΚ; Εδώ τους είπαν κάποτε ότι έπρεπε να πληρώνουν!
Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022 - 14:40

Εσωστρέφεια διαρκείας, στην ΑΕΚ. Ακόμη και μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και τη νίκη της ομάδας του «επενδυτή», το γαϊτανάκι συνεχίστηκε και η μία πλευρά… στραμμένη προς την άλλη, συνεχίζουν να «βάλλουν» με γνώμονα το «ποιος φταίει».

Ο κόσμος… τα χώνει, η ομάδα παραπαίει και πάει με υπηρεσιακό προπονητή μέχρι… νεοτέρας και βλέπουμε… Και μέσα σε όλα αυτά, μπήκε στην «κουβέντα» ο Ντέμης Νικολαΐδης, παίρνοντας το μέρος των παικτών.

«Διάβασα κάτι εμετικά ρεπορτάζ για τους παίκτες, αυτό είναι το τελευταίο στάδιο της κατάντιας, να «βομβαρδίζουμε» τους παίκτες για ό,τι κακό θα γίνει.

Δεν έχουν ποτέ ευθύνες οι παίκτες. Με το ζόρι; Απειλούν κανέναν για να μπουν στην ενδεκάδα; Έχετε δει παίκτη να είναι αδιάφορος; Ένα πράγμα απαιτείς από τον ποδοσφαιριστή. Να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα δεν είναι δουλειά τους», είπε μεταξύ άλλων στη Nova.

Εδώ κάποτε είπαν στους παίκτες της ΑΕΚ ότι… έπρεπε να πληρώνουν, για να φοράνε τη φανέλα! Δεν θα τους ρίξουν το… φταίξιμο, για όλα όσα πάνε στραβά στην ομάδα; Τι να συζητάμε… Κάποτε τους είπαν ότι πρέπει να… πληρώνουν, για παίζουν στην ΑΕΚ του «επενδυτή», δεν θα τους βγάλουν φταίχτες για την κατάντια της ομάδας; Είναι γνωστό σε όλους άλλωστε ότι οι παίκτες… μόνοι τους έρχονται μεταγραφές. Δεν τους φέρνει κανείς…

Διαβάστε επίσης