Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγάλτε το πρόγραμμα να δούμε με ποια σειρά θα τους «ισοπεδώσουμε»

Βγάλτε το πρόγραμμα να δούμε με ποια σειρά θα τους «ισοπεδώσουμε»
Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022 - 10:46

Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά. Πάμε για κλήρωση πλέι οφ και για πρόγραμμα. Πάμε για την τελική ευθεία, πριν σηκώσουμε ΚΑΙ ΑΥΤΗ την κούπα! Πάμε για το τελικό στάδιο της φετινής Σούπερ Λιγκ. Κληρώνει το απόγευμα στις 16:00 για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Επικυρώνεται η τρέχουσα βαθμολογία και μαθαίνουμε με ποια σειρά ο Ολυμπιακός θα περάσει… πάνω από τους «εξυγιαντές». Άντε να βγει το πρόγραμμα να δούμε με ποια σειρά θα τους «ισοπεδώσουμε».

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε αυτή την τελική φάση δυνατός. Με ένα μεγάλο πλεονέκτημα, το οποίο ο ίδιος έχει δώσει στον εαυτό του, μέσα από τη μεγάλη προσπάθεια, την οποία έκανε όλη τη σεζόν, από την πρώτη αγωνιστική, μέχρι τώρα.

Ο Ολυμπιακός περιμένει πλέον να παίξει άλλον ένα γύρο με δυνατά ματς και ντέρμπι, αλλά και όλα τα ματς στα πλέι οφ, ακόμη και εκείνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, χρίζουν προσοχής. Η ομάδα έχει τη δυναμική να βγει από αυτή τη διαδικασία ακόμη και αήττητος, αφού από τις ομάδες τις οποίες θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ, μόνο ο Άρης κατάφερε να τον νικήσει, σε ένα ματς.

Ο Ολυμπιακός έχει μερικές ημέρες να ξεκουραστεί και να αναδιοργανωθεί, αφού τα πλέι οφ αναμένεται να αρχίσουν το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα από σήμερα κιόλας επιστρέφει στην ενεργό δράση και αρχίζει να «χτίζει» για την πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, όποια και αν είναι αυτή.

Ο Θρύλος είναι έτοιμος, είναι ανώτερος από τους αντιπάλους του και όποια και αν είναι η σειρά, με την οποία θα αντιμετωπίσει τους «εξυγιαντές», ο στόχος είναι ένας: Να… περάσει από πάνω τους. Και να σηκώσει πανηγυρικά το 47ο, υψώνοντας την κούπα στον ουρανό του Πειραιά!

Διαβάστε επίσης