Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άντε πιάστε τον, ο πρώτος έβαλε τα διπλά και από τον δεύτερο και από τον τρίτο

Άντε πιάστε τον, ο πρώτος έβαλε τα διπλά και από τον δεύτερο και από τον τρίτο
Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022 - 15:17

Πακέτο 5 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ μέσω ΑΜΚ, από την οικογένεια Μελισσανίδη, λέει. Έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην τρίτη του ελληνικού πρωταθλήματος, μισή σε αξία, από εκείνη η οποία έγινε στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, αλλά και εν δυνάμει πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Επίσης, ισόποση με εκείνη την οποία έκανε ο δεύτερος ΠΑΟΚ, στη δική του ομάδα, επίσης αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Για να το κάνουμε σαφή εικόνα, δηλαδή: Ο πρώτος της Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατέκτησε και πέρυσι τον τίτλο και τον κατακτά και φέτος και μπαίνει ούτως ή άλλως, από την pole position και για τον τίτλου της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, έβαλε στην ομάδα του ΤΑ ΔΙΠΛΑ από αυτά τα οποία έβαλε ο δεύτερος, αλλά και ο τρίτος.

Πάμε πάλι: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει την ομάδα πρώτη στην Ελλάδα και την πάει ολοένα και πιο ψηλά στην Ευρώπη, έχοντας αφήσει πίσω του τον ανταγωνισμό, έκανε ΑΜΚ στον Θρύλο ύψους 10 εκ. ευρώ. Αντίστοιχα, ο δεύτερος και στο -12 ΠΑΟΚ έβαλε 5 εκ. ευρώ και άλλα 5 εκ. ευρώ έβαλε η ΑΕΚ, τρίτη και… καταϊδρωμένη.

Όταν όμως εμείς λέμε… «άντε πιάστε τον», μας λένε κακούς. Μας λένε υποκειμενικούς και… οπαδούς. Ότι τα βλέπουμε με ερυθρόλευκα γυαλιά. Λες και το αρνηθήκαμε ποτέ, έτσι κι αλλιώς. Αλλά αυτό δεν κρύβει την αλήθεια… Δεν κρύβει την πραγματικότητα. Και αυτή είναι ΜΙΑ: Ο ένας επενδύει στην ομάδα του ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από όσα βάζουν οι άλλοι στις δικές τους.

Και αυτό δεν αλλάζει όσα χρόνια και αν περάσουν. Και είτε αν ο Ολυμπιακός παίζει στο Champions League, είτε στο Europa League, είτε και καθόλου στην Ευρώπη, όπως έκανε και όταν πρωτοανέλαβε την ομάδα! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βάζει χρήμα, περισσότερο από όσο βάζουν οι άλλοι στις ομάδες τους… Και αυτή είναι η διαφορά, στο τέλος της μέρας… Η μοναδική διαφορά, ως προς το χτίσιμο ομάδων, τις επιτυχίες και τους τίτλους…

Διαβάστε επίσης