Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Όλα στραβά κι ανάποδα στις Σέρρες

Ολυμπιακός Β’: Όλα στραβά κι ανάποδα στις Σέρρες
Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022 - 17:07

Με κακή εμφάνιση, αλλά και ήττα επανήλθε στην ενεργό δράση ο Ολυμπιακός Β’, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό Β’ απέναντι στον Πανσερραϊκό με 4-0. Δεν του πήγε καθόλου του ματς, ολοκλήρωσε και με δέκα λόγω αποβολής του Ξενιτίδη.

Οι Πειραιώτες έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ, στο πρώτο μέρος. Και μάλιστα αντί να καταφέρουν να αντιδράσουν και να γυρίσουν το παιχνίδι, δέχθηκαν και δεύτερο γκολ, πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα ο Πανσερραϊκός να αποκτήσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία, ενόψει την επανάληψης. Και ο Ολυμπιακός Β’ να χάσει τη δική του.

Στο δεύτερο μέρος και παρά τις αλλαγές, τις οποίες έκανε ο Ιμπαγάσα, η ομάδα του δεν κατάφερε να εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο, με αποτέλεσμα όχι απλά να μην καταφέρει να απαντήσει, αλλά να δεχθεί και άλλα δύο γκολ, τα οποία έφεραν τη βαριά ήττα. Ο Ιμπαγάσα και οι παίκτες του οφείλουν να αφήσουν άμεσα πίσω τους αυτό το πολύ άσχημο αποτέλεσμα…

Τα καλύτερα του ματς:

25' Γκολ για τον Πανσερραϊκό. Ανοίγουν το σκορ οι γηπεδούχοι.

Σκόρερ για την ομάδα των Σερρών ο Κόντσι, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Καραργύρη και τον νίκησε, ανοίγοντας το σκορ στο ματς.

45’ Δεύτερο γκολ για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος διευρύνει το προβάδισμά του στο ματς, λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος…

Σκόρερ για τον Πανσερραϊκό ο Στίνα. Ο Ανάκογλου άρχισε την προσπάθεια και έδωσε την τελική πάσα στον Μολδαβό, ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε την άμυνα του Ολυμπιακού Β’ και τον Καραργύρη, για το γκολ.

55’ Εκτέλεση φάουλ του Ξενιτίδη, κεφαλιά του Βοΐλη. η μπάλα άουτ. Απειλεί ο Ολυμπιακός Β’.

58’ Νέα απειλή Θρύλου, που ψάχνει το γκολ. Σουτ του Μαρίνου η μπάλα στα χέρια του γκολκίπερ Κατσικά.

70’ Ο Πανσερραϊκός σκοράρει και για τρίτη φορά στο ματς, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Λανθασμένη έξοδος του Καραργύρη, ο οποίος δεν καθάρισε τη φάση, σε σέντρα που έγινε στην περιοχή του. Η μπάλα έφτασε στον Στίνα, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0.

74’ Ο Μέσσι χάνει μεγάλη ευκαιρία για να βάλει και τέταρτο γκολ, για τον Πανσερραϊκό. Ο Ολυμπιακός Β’ κατέρρευσε, μετά το 3-0 των Σερραίων…

80’ Κόκκινη κάρτα για τον Ολυμπιακό Β’, τη δέχθηκε ο Ξενιτίδης. Με 10 θα τελειώσει το ματς η ομάδα του Ιμπαγάσα.

88’ Ολική κατάρρευση για τον Ολυμπιακό Β’, ο οποίος βλέπει τον Πανσερραϊκό να φτάνει και σε τέταρτο γκολ, λίγο πριν λήξει το ματς.

Σκόρερ με προσπάθεια μέσα από την περιοχή ο Μασκανάκης, ο οποίος μόλις λίγο νωρίτερα είχε περάσει στο ματς, στη θέση του Κόντσι …

90’+ Τέλος στο ματς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Α. Διγκόζης): Κατσικάς, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Μαρκιόνι, Κόντσι, Ανάκογλου, Στίνα, Μέσσι, Κανίς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Α.Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης (46’ Κινκουέ), Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Ντόι (46’ Βοΐλης), Ξενιτίδης, Σουρλής (57’ Νταμπό, Κωστή, Μαρίνος (72’ Λιάτσος), Πινακάς (72’ Α. Μπα).

Διαβάστε επίσης