Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: Διαστημικός Μπενζεμά, οδήγησε τη Ρεάλ στους «8»!

Champions League: Διαστημικός Μπενζεμά, οδήγησε τη Ρεάλ στους «8»!
Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022 - 23:55

Μια πολύ μεγάλη βραδιά έζησαν άπαντες στο Μπερναμπέου, με την Ρεάλ να κάνει την ολική ανατροπή και να παίρνει την πρόκριση στους «8» του champions League, καθώς «γύρισαν» το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου σε 3-1, χάρη στο χατ-τρικ του σπουδαίου, Καρίμ Μπενζεμά!

Η Ρεάλ έκανε μια σπουδαία ανατροπή κόντρα στην ομάδα των πολλών αστέρων και πέταξε έξω την Παρί των Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ! MVP ποιος άλλος; Ο Μπενζεμά! Με τρία γκολ (61’, 76’, 78’) ο Γάλλος φορ έστειλε την Ρεάλ στα προημιτελικά του θεσμού και… υπέγραψε μια σπουδαία ανατροπή, κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η Παρί είχε προηγηθεί με γκολ του Εμπαπέ στο 39’, ενώ ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί, είδε να του ακυρώνονται δύο ακόμη τέρματα.

Μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έκανε μια… ψυχωμένη εμφάνιση και «σφράγισε» το εισιτήριο της για τους «8» του Champions League, χάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και σε έναν… διαστημικό Μπενζεμά!

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Μάντσεστερ Σίτι και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήρθαν ισόπαλες με 0-0 στο Etihad, στον επαναληπτικό του 0-5 της Λισαβόνας, με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να «σφραγίζει» το εισιτήριό της για τα προημιτελικά του Champions League.

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης στο Twitter.

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ... χτίζει τον Πύργο της Βαβέλ

Η ΕΠΟ... χτίζει τον Πύργο της Βαβέλ

Στο Πάρκο Γουδή βάζουν μπροστά το δήθεν αυτοδιοίκητο, οι υπερκείμενες αρχές έχουν σε προτεραιότητα την ολιστική μελέτη και τον Κλάτενμπεργκ.