Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

97 χρόνια Θρυλικές στιγμές: 3άρα στη Μίλαν στον Ναό! (video)

97 χρόνια Θρυλικές στιγμές: 3άρα στη Μίλαν στον Ναό! (video)
Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 - 21:02

Ένα ακόμη έπος του Θρύλου. Μια ολική ανατροπή. Ο Θρύλος υποδεχόταν στις 13/12/2018 την Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ήθελε νίκη με δύο ή περισσότερα γκολ για να περάσει στην επόμενη φάση και να αφήσει έξω την… πλούσια ιταλική ομάδα.

Το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς. Η Θύρα 7 με το τρομερό πανό, επηρεασμένο με τίτλο "La casa del Trofeo" έδωσε το έναυσμα για το σπουδαίο βράδυ που θα ακολουθούσε.

Ο Ναός ήταν… καμίνι! Ο λαός του Θρύλου αποτελούσε τον 12ο παίκτη και στήριζε ακατάπαυστα την προσπάθεια της ομάδας. 1-0 ο Σισέ στο 60’. 2-0 με αυτογκόλ του Ζαπάτα, έπειτα από σουτ του Γκιγιέρμε στο 70’. Ο Ναός έχει πάρει φωτιά. Η Μίλαν, κόντρα στη ροή του αγώνα κάνει το 2-1 με τον Ζαπάτα στο 72’ και αποκτά σκορ πρόκρισης.

Ο Θρύλος, όμως δεν τα παρατάει. Δεν τα έχει παρατήσει ποτέ στα 97 χρόνια ιστορίας του. στο 81’ ο Τοροσίδης κερδίζει ένα πέναλτι, δύο λεπτά αφού είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φορτούνης, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το «Γ. Καραϊσκάκης» πήρε φωτιά! Ο Θρύλος είναι στους «32» και στέλνει την Μίλαν… σπίτι της. Απολαύστε:

Διαβάστε επίσης