Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαμαντόπουλος | Πέντε από τα 15 πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ!

Διαμαντόπουλος | Πέντε από τα 15 πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 - 10:57
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Διαμαντόπουλος ορίστηκε να σφυρίξει το ματς της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα! Ο διεθνής ρέφερι ως VAR είχε συμμετοχή σε τέσσερα πέναλτι (από τα 15 που έχει πάρει μέχρι τώρα) η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ καταλόγισε και ένα ως διαιτητής. Μάλιστα, ο Διαμαντόπουλος ως VAR κάλεσε τον Φωτιά να δώσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι που έγινε στους «Ζωσιμάδες».

Αναλυτικά:

- Ο Διαμαντόπουλος ήταν διαιτητής στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ-Ιωνικός 1-1 και κακώς έδωσε πέναλτι σε απλή επαφή του Μύγα στον Μιχάι στο 31', με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ.

- Ήταν VAR σε δυο πέναλτι που καταλόγισε ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) στο ματς της 16ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0. Μάλιστα, πριν το δεύτερο πέναλτι ο Ζαμπαλάς έδωσε συνέχεια, όμως ο Διαμαντόπουλος τον κάλεσε στην οθόνη και «είδε» χέρι του Ντουάρτε!

- Είχε τον ίδιο ρόλο (VAR) στο παιχνίδι της 14η αγωνιστικής ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-1 και κάλεσε τον Φωτιά (Πέλλας) που είδε τη φάση στην οθόνη και καταλόγισε το πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-1.

- Συμφώνησε, ως VAR, με το πέναλτι που έδωσε ο Καραντώνης την 6η αγωνιστική (στο εντός έδρας 4-4 με τον Βόλο), το οποίο έχασε ο Βιεϊρίνια.

Διαβάστε επίσης

Όπου θέλουν, αλλά μακριά από το Καραϊσκάκη

Όπου θέλουν, αλλά μακριά από το Καραϊσκάκη

Γνώμη μας, έτσι; Πήραν την Εθνική από το ομορφότερο και πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας, για να κάνουν πόλεμο στον Ολυμπιακό. Ας την πάνε και στο προπονητικό του ΠΑΟΚ. Εκείνοι να μείνουν μακριά από τον Ναό μας.