Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Μανούχο «πέρασε» ο ΠΑΟΚ από την Τρίπολη και η παραμύθα μας λέει «εγγύηση για τον Ολυμπιακό»

Με Μανούχο «πέρασε» ο ΠΑΟΚ από την Τρίπολη και η παραμύθα μας λέει «εγγύηση για τον Ολυμπιακό»
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 - 12:23

Ε, όχι. Δεν θα μας τρελάνει κανείς. Επειδή ορισμένοι έχουν πάρει διαζύγιο με την αλήθεια, την οποία δεν άντεχαν, για να παντρευτούν την προπαγάνδα, δεν σημαίνει ότι και όλοι οι φίλαθλοι στην Ελλάδα σκέφτονται με μυαλό προπαγάνδας.

Ειδικά δε οι ΓΑΥΡΟΙ, που ξέρουν τι έχει γίνει και τι γίνεται επί «εξυγίανσης», καλύτερα από τον καθένα, αφού ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί στο στόχαστρο του «πολέμου» αυτού… Με Μανούχο «πέρασε» ο ΠΑΟΚ από την Τρίπολη και η παραμύθα μας λέει «εγγύηση για τον Ολυμπιακό». Ότι ο με Μανούχο ο Ολυμπιακός νικάει.

Έχει παίξει σε ματς όπως με τον Ιωνικό, τον Βόλο, ή τον Άρη και ο Ολυμπιακός νίκησε και η παραμύθα προσπαθεί πλαγίως να περάσει ότι… όπου Μανούχος και νίκη του Θρύλου. Δεν το λέει ευθέως, το υπονοεί, βεβαίως…

Αλλά εδώ δεν μιλάμε για υπόνοιες. Μιλάμε για τον διαιτητή που είχε πάρει πριν 2 και 3 χρόνια… εργολαβία τον ΠΑΟΚ. Έπαιζε διαρκώς σε ματς του, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σε βαθμό να έχει γίνει… ανέκδοτο… Είχε... μονοψήφιο αριθμό, επτά ορισμούς τη σεζόν 2020-21, ενώς την αμέσως προηγούμενη είχε πιάσει και… διψήφιο αριθμό! Μιλάμε για… εργολαβία κανονική, ανέκδοτο λέμε…

Επίσης, για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί και η παραμύθα έχει όριο, με Μανούχο «πέρασε» ο ΠΑΟΚ από την Τρίπολη, χάρη σε διπλό πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης που… πνίγηκε, την ώρα που το γνωστό «εξυγιαντικό» μέσο μας λέει ότι ο Μανούχος είναι… εγγύηση για τον Ολυμπιακό. Γελάμε.

Χάρη στον ρέφερι από την Αργολίδα και τον VAR Ευαγγέλου ο ΠΑΟΚ πέρασε φέτος από την Τρίπολη και έμεινε στο κυνήγι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Και η παραμύθα μας λέει τα δικά της… Ξανά: Γελάμε.

Διαβάστε επίσης

Όπου θέλουν, αλλά μακριά από το Καραϊσκάκη

Όπου θέλουν, αλλά μακριά από το Καραϊσκάκη

Γνώμη μας, έτσι; Πήραν την Εθνική από το ομορφότερο και πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας, για να κάνουν πόλεμο στον Ολυμπιακό. Ας την πάνε και στο προπονητικό του ΠΑΟΚ. Εκείνοι να μείνουν μακριά από τον Ναό μας.