Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Άρης: Ενημέρωση για τις θέσεις ΑμεΑ

Ολυμπιακός-Άρης: Ενημέρωση για τις θέσεις ΑμεΑ
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 - 13:33

Ο Θρύλος επιστρέφει στο Καραϊσκάκη, για ματς της Σούπερ Λιγκ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει σχετικά. Για το παιχνίδι με τον Άρη, η πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, αναφορικά με τη διάθεση των θέσεων ΑμεΑ.

Αναλυτικά: Για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των Playoff της Super League απέναντι στον Άρη που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Κυριακή 13/3 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, γνωστοποιούμε ότι οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2 έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Διαβάστε επίσης

Δεν έχει τελειώσει τίποτα

Δεν έχει τελειώσει τίποτα

Είτε το λέμε εμείς, είτε το λένε οι παίκτες μεταξύ τους, η ουσία είναι μία: Ισχύει. Και χρειάζεται ακόμη μεγάλη προσπάθεια, από όλους.