Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτος 2022: Ο ΠΑΟΚ ακόμη αγνοεί τι είναι «όμιλος Champions League» (video)

Έτος 2022: Ο ΠΑΟΚ ακόμη αγνοεί τι είναι «όμιλος Champions League» (video)
Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 - 10:29

Έκανε γράφημα η παραμύθα. Για να δείξει ότι ο Ολυμπιακός έχει… πτωτική πορεία στην Ευρώπη. Έτσι τους συμφέρει να το βλέπουν... Αυτό «πουλάνε». Βλέπετε, τώρα που ο ΠΑΟΚ έχει πάει στα «16» καλύτερα χωριά της ευρωπαϊκής επαρχίας, νιώθει… σαλονάτος. Το ότι έχουμε 2022 και η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη αγνοεί ακόμη τις είναι «όμιλος Champions League» δεν θα δείτε την παραμύθα να σας το αναφέρει πουθενά.

Για αυτή την υπόθεση δεν… σηκώνει γράφημα. Και τι γράφημα να κάνεις όταν από τότε που ανέλαβε ο Ιβάν, μέχρι και σήμερα, οι συμμετοχές του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Champions League είναι «μηδέν»; Πως να το φτιάξεις αυτό το γράφημα; Μια ευθεία γραμμή, στο «μηδέν» δεν είναι γράφημα. Είναι μπροστά τα παιδιά, για αυτό δεν το έφτιαξαν.

Στα σοβαρά τώρα, θα πρέπει να πιστεύει η παραμύθα ότι απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι άρχισαν να παρακολουθούν ποδόσφαιρο το βράδυ της Πέμπτης. Για να καταλάβετε ότι μέχρι και οι ίδιοι… ντρέπονται να γράφουν που παίζει «Ευρώπη» η ομάδα της τσέπης τους, δεν αναφέρουν καλά-καλά τη διοργάνωση. Στους «8» γράφουν, σκέτο. Όχι στους «8» του Conference League. Conference όπως λέμε τα τοπικά της Αγγλίας. Η πέμπτη τη τάξει κατηγορία -και τελευταία- στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Κατ’ αντιστοιχία, για να έχουν μια εικόνα εκείνοι, οι οποίοι δεν κατανοούν πλήρως το πόσο ασήμαντο είναι αυτό που έχει «καταφέρει» ο ΠΑΟΚ.

Είπαμε, γράφημα για το πόσες φορές έχει μπει ο ΠΑΟΚ στο Champions League δεν θα δείτε. Να θυμάστε «μηδέν». Αρκεί.

Διαβάστε επίσης

Επανεκκίνηση

Επανεκκίνηση

Για τον ίδιο τον Ολυμπιακό, τα πλέι οφ είναι μια «χρυσή» ευκαιρία για να βρει ξανά τον δρόμο του.

Κόψε του(ς) τη φόρα

Κόψε του(ς) τη φόρα

Εκδίκηση; Όχι δα… Ο Ολυμπιακός δεν… εκδικείται. Μπορεί ο Άρης να του κόστισε το αήττητο, αλλά στον Θρύλο σκέφτονται μπροστά. Μόνο νίκη για το βαθμολογικό όφελος.