Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Αραμπί | Τα πιστόλια του είναι έτοιμα!

Ελ Αραμπί | Τα πιστόλια του είναι έτοιμα!
Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 - 13:49

Κανένας δεν έχει αμφισβητήσει την ποιότητα και την ευχέρεια του Ελ Αραμπί στο σκοράρισμα. Όπως όλοι οι παίκτες στον κόσμο, έτσι και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, πέρασε ένα διάστημα… ντεφορμαρίσματος. Μια… αφλογιστία, ασυνήθιστη για τον «killer» του Ολυμπιακού, ο οποίος επί τρία συναπτά έτη «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα με δεκάδες γκολ.

Ο Ελ Αραμπί είναι και πάλι εδώ! Βρίσκει τα πατήματά του και αποκτά και πάλι ρυθμό. Ο καλύτερος φορ του ελληνικού Πρωταθλήματος βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, στο «Κλ. Βικελίδης», και τώρα… ποιος τον πιάνει!

Δουλεύει σκληρά και είναι έτοιμος να συνεχίσει να σκοράρει με τον δικό του ρυθμό. Ο Ελ Αραμπί είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στο γκολ που πέτυχε στη Θεσσαλονίκη και να «χτίσει» ένα σερί αγώνων που να βρίσκει δίχτυα.

Ο εκ των αρχηγών του Θρύλου, Μαροκινός φορ φώναξε «παρών» στο ματς με τον Άρη. Δεν έχασε ποτέ τη θέση του στην ομάδα, όμως όταν έχεις και έναν τόσο ποιοτικό… «δεύτερο» επιθετικό, όπως ο Τικίνιο, είναι λογικό να πάρει και ο Ελ Αραμπί μέρος στο ροτέισον. Τώρα, ο Ελ Αραμπί ετοιμάζεται για τον Άρη. Να σκοράρει και πάλι και να αποκτήσει κι άλλη ψυχολογία. Να συνεχίσει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα και τον Μάιο, να σηκώσει το 47ο στον ουρανό του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης