Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον ΠΑΟΚ του Ιβάν δεν έκανε, τον θέλει η Μπενφίκα τώρα

Στον ΠΑΟΚ του Ιβάν δεν έκανε, τον θέλει η Μπενφίκα τώρα
Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 - 14:41

Ο Αμπέλ Φερέιρα που δεν… στέριωσε στον «ευρωπαίο» ΠΑΟΚ, βλέπει την Μπενφίκα να προσπαθεί να σπάσει το συμβόλαιό του με την Παλμέιρας, για να τον φέρει στη Λισαβόνα. Στον ΠΑΟΚ του Ιβάν δεν… έκανε ο Πορτογάλος προπονητής, όπως μας έχουν ενημερώσει εκτενώς με διάφορα πονήματά τους, οι διάφοροι opinion makers της παραμύθας. Αλλά αφού πήγε στην Παλμέιρας και πήρε και Λιμπερταδόρες, τελικά μάλλον δεν θα είναι και τόσο κακός. Για να τον θέλει και… κάποια Μπενφίκα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Πορτογαλία, γίνεται προσπάθεια από πλευράς «αετών», να σπάσει το συμβόλαιό του με την Παλμέιρας, για να καλύψει το κενό στον πάγκο της, αφού πορεύεται ακόμη με υπηρεσιακό τον Νέλσον. Θέλουν οι Πορτογάλο να κλείσουν γρήγορα την υπόθεση αυτή και έτσι στρέφου την προσοχή τους στον άκρως επιτυχημένο, κατά την παρουσία του στη Βραζιλία, Φερέιρα.

Τι ξέρουν αυτοί. Οι συνεργάτες του Ιβάν ξέρουν καλύτερα. Λουτσέσκου και πάλι Λουτσέσκου και φαίνεται πως αυτός είναι ο προπονητής που «δένει» με αυτά που θέλουν στον ΠΑΟΚ. Ο Φερέιρα έλεγε και αλήθειες, ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και άλλα τέτοια… Που να μπλέκεις…

Διαβάστε επίσης