Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Αραμπί: «Δεμένος με τον Ολυμπιακό»

Ελ Αραμπί: «Δεμένος με τον Ολυμπιακό»
Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 - 15:38

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Ελ Αραμπί ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Ο Μαροκινός φορ, αναφορικά με την ήττα στο «Κλ. Βικελίδης» τόνισε πως η ομάδα απογοητεύτηκε από το αποτέλεσμα και πως τώρα πρέπει να κερδίσει τον Άρη στην έναρξη των play off.

Ο Ελ Αραμπί αναφέρθηκε επίσης στην επιστροφή του στα γκολ τονίζοντας πως ανυπομονούσε να σκοράρει και πως θέλει να βγει πρώτος σκόρερ. Όσον αφορά τα 97α γενέθλια του Ολυμπιακού τόνισε πως νιώθει κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού, δεμένος με τον σύλλογο και πως θέλει να βοηθήσει τον σύλλογο να βελτιώνεται συνεχώς.

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Κανένας δεν ήθελε να χάσουμε απέναντι στον Άρη. Ήταν τελευταία αγωνιστική και θέλαμε να τελειώσουμε καλά, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και όλοι είμαστε απογοητευμένοι. Τώρα όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ξεκινούν τα play off και έχουμε κληρωθεί για την πρώτη αγωνιστική μαζί τους. Θέλουμε να κερδίσουμε και είναι πολύ σημαντικό γιατί, μπορεί να είμαστε πρώτοι, όμως υπάρχουν πολλοί βαθμοί και πολλά παιχνίδια μπροστά. Δε θα είναι εύκολο γιατί όλα τα παιχνίδια είναι σαν τελικοί και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και δυνατοί σε όλα τα παιχνίδια, για να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

Πόσο ήθελε το γκολ, για να λήξει την «αφλογιστία» του: «Φυσικά και το περίμενα. Το ήθελα και ανυπομονούσα για να το πετύχω. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά. Έχω στόχους. Θέλω να είμαι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ελπίζω να σκοράρω πολλά γκολ και να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος».

Για τις τρεις συνεχόμενες ασίστ πριν το γκολ: «Φυσικά και μου αρέσει πολύ ο ρόλος των ασίστ. Όταν δεν καταφέρνω να σκοράρω είναι σημαντικό για μένα, να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να το κάνουν και αυτό είναι καλό. Να βοηθάω την ομάδα. Να παίρνουμε καλά αποτελέσματα όλοι, ως ομάδα. Όλοι βοηθάμε για τα καλύτερα αποτελέσματα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Πως νιώθει που είναι κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού και για το ποστάρισμά του για τα 97α γενέθλια του Ολυμπιακόυ: «Νιώθω και συμμερίζομαι ότι είμαι μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Είμαι εδώ τρία χρόνια και θεώρησα πως στην 97η επέτειο των γενεθλίων του Ολυμπιακού ήταν σημαντικό να θυμηθούμε κάποιους από τους σπουδαίους παίκτες που έχουν περάσει στο παρελθόν. Νιώθω δεμένος με τον Ολυμπιακό και μέρος της ιστορίας του. Θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα να πηγαίνει όλο και καλύτερα».

Διαβάστε επίσης