Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β'-Ηρακλής: Χωρίς γκολ το πρώτο ημίχρονο

Ολυμπιακός Β'-Ηρακλής: Χωρίς γκολ το πρώτο ημίχρονο
Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 - 17:53

Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, δείχνοντας τις προθέσεις του να επιτεθεί και να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν από την αρχή τον Ηρακλή και κυνήγησαν το γκολ που θα τους δώσει το προβάδισμα, σε μια αναμέτρηση που κυνηγούν τη νίκη για να πλησιάσουν την 5άδα.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 5’ με τον Ολυμπιακό να χάνει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Σουρλή. Ο Βοΐλης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πήρε την μπάλα από τον Κωστή και γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον Σουρλή. Ο μέσος του Ολυμπιακού Β' έκανε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση των «ερυθρόλευκων» συνεχίστηκε και η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 10’. Ο Ντόι τροφοδότησε τον Κωστή, ο οποίος έξω από την περιοχή επιχείρησε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα είχε τροχιά προς το «γάμα» της εστίας του Παλαβράκη, με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Ηρακλής απείλησε για πρώτη φορά στο 18’. Ο Ναπολιτάνο επιχείρησε ένα «ξερό» σουτ από μακριά, με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Ολυμπιακό Β’ να έχει όμως τον έλεγχο. Ο Σουρλής ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο 45λεπτο, καθώς ήλεγχε τον χώρο του κέντρου και κέρδισε όλες τις μονομαχίες που έδωσε, ενώ δεν δίσταζε να «κουβαλάει» την μπάλα και να διανύει πολλά μέτρα, προσπαθώντας να δημιουργήσει χώρους στους συμπαίκτες του.

Ο Ολυμπιακός Β’ απείλησε και πάλι στο 28’ με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωστή, με τον Παλαβράκη όμως να αποκρούει σταθερά και να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα. Ο Ηρακλής απείλησε στο 35’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ναπολιτάνο. Η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πορεία προς το τέρμα, όμως ο Τζολάκης αντέδρασε εξαιρετικά και την έδιωξε σε κόρνερ.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, με τον Ολυμπιακό Β’ να έχει το πάνω χέρι στο πρώτο 45λεπτο και να έχει χάσει κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Διαβάστε επίσης