Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είναι και Γάνδη η Αταλάντα αλλά εντάξει, καλή ομάδα είναι

Δεν είναι και Γάνδη η Αταλάντα αλλά εντάξει, καλή ομάδα είναι
Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 - 15:16

Βρε την παραμύθα, ακόμη με την Αταλάντα ασχολείται. Δεν κοιτάζει που χρειάζεται κιάλια η ομάδα της τσέπης του αφεντικού, για να δεν την πλάτη του Θρύλου στην Ελλάδα. Και ότι στην «Ευρώπη» βρίσκει άλλοθι στο «χωριά λιγκ» που παίζει, για να ξεπλένει την ντροπή του τρίτου σερί πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, με όλο το σύστημα να είναι εναντίον του… Ψάχνει ακόμη να βρει τι… έφταιξε και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον εμπόδιο της Αταλάντα. Μιας πρώτης τάξεως ιταλικής ομάδας, την οποία στην αρχή της σεζόν, στην Ιταλία είχαν αρκετά ψηλά ακόμη και για τον τίτλο. Λεπτομέρειες… Εντάξει, δεν είναι και… Γάνδη η Αταλάντα, αλλά καλή ομάδα είναι. Δεν είναι και… μεγαθήριο, σαν αυτό που παραλίγο να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του, στους «16» του «επαρχία λιγκ» του «Ιντερτότο» του 2022, αλλά κάτι λέει και η ομάδα του Γκασπερίνι, σε ποιότητα και αξία…

Πάμε παρακάτω. Αλλού είναι η ουσία… Όταν δεν διστάζει κανείς να επιστρατεύσει και κανονική διαστρέβλωση της αλήθειας, για να πει αυτό που θέλει, τότε όντως τελικά δεν αξίζει να ασχολείσαι και πολύ. Και γενικά πολύ έχουμε ασχοληθεί με την παραμύθα και την ανυπαρξία των ομάδων που στηρίζει στην Ευρώπη, όταν δεδομένα ο Ολυμπιακός είναι σε άλλο επίπεδο και κάνει πράγματα που τα αγαπημένα παιδιά της παραμύθας δεν μπορούν ούτε να διανοηθούν.

Λέει, λοιπόν, η παραμύθα, ότι θα ήταν απλό ο Ολυμπιακός να παραδεχθεί την ανωτερότητα της Αταλάντα. Αλλά αντί αυτού, ψάχνει δικαιολογίες. Είναι… δικαιολογία, δηλαδή, το ότι ο επίσημος Ολυμπιακός είπε πως η Αταλάντα ήταν το φαβορί στο ζευγάρι και πως αυτή ήταν η αίσθηση από την αρχή. Είναι δικαιολογία το γεγονός ότι έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό και ότι παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός έφτασε στο σημείο να παλέψει απέναντί της, έχοντας σε εκείνη τη φάση του Europa League να αντιμετωπίσει ομάδες ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ CHAMPIONS LEAGUE… Είναι δικαιολογία να λέει ο Ολυμπιακός ότι δικαίως η Αταλάντα προκρίθηκε και πως αυτό συνέβη για αυτό και αυτό τον λόγο. Καθαρά. Ούτε δικαιολογίες αναζήτησε ο Θρύλος, ούτε κρύφτηκε, ούτε τίποτα.

Αλλά αν είσαι παραμύθα, όλα αυτά είναι λεπτομέρειες. Και όπως έλεγε και μια ψυχή, μην αφήνεις τις λεπτομέρειες να σου χαλάσουν την ιστορία σου. Έτσι και η παραμύθα, δεν διστάζει να τα πει όπως θέλει, απλά για να τα πει. Γιατί δεν τα πει, θα θυμώσει η ομάδα της τσέπης και μετά… πάει.

Διαβάστε επίσης