Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει καρύδια ρε φίλε

Θέλει καρύδια ρε φίλε
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - 10:07
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Δόξα τω Θεώ, ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του παίκτες, όχι παικτάκια. Δόξα τω Θεώ όσοι φορούν την τιμημένη ερυθρόλευκη ριγωτή, αντιλαμβάνονται ότι έχουν μεγάλες υποχρεώσεις, όπως έχουν και μεγάλα προνόμια. Το να διεκδικούν τίτλους, το να έχουν πίσω τους τον περισσότερο και καλύτερο κόσμο στην Ελλάδα, το να παίζουν στο πιο σύγχρονο και ομορφότερο γήπεδο της χώρας. Και ένα από τα πιο όμορφα στην Ευρώπη. Αλλά και να πρέπει να έχουν χαρακτήρα. Να το λέει η ψυχή τους, να έχουν ΚΑΡΥΔΙΑ. Σαν τον Γιουσέφ. Τον Ελ Αραμπί.

Δεν έχουμε πολλά να πούμε για τον θρύλο του. Εδώ, στον ΘΡΥΛΟ του, έγραψε και γράφει ιστορία. Επέστρεψε στην Ευρώπη, για λογαριασμό της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας και έβαλε το όνομά του στην ευρωπαϊκή σκηνή, αφού με τα γκολ του έγραψε και γράφει ιστορία… Αυτό είναι το να έχεις ποιότητα και αξία, ως παίκτης. Αυτό είναι το να είσαι σέντερ φορ ολκής και να ξέρεις πως να βάζεις την μπάλα στο πλεχτό.

Αλλά εδώ, άλλο συζητάμε… Τα ΚΑΡΥΔΙΑ. Που ένας παίκτης αξίας και μεγαλείου έχει. Ένας παίκτης που φοράει την ερυθρόλευκη ριγωτή, γιατί το αξίζει… Ένας παίκτης ο οποίος του πιάνει πέναλτι ο τερματοφύλακας και πάει να εκτελέσει και το επόμενο. Με αυτοπεποίθηση κιόλας. Έτσι ξεχωρίζουν από τους παίκτες, οι παικταράδες. Έτσι γράφονται στην ιστορία. Έτσι γίνονται σύνθημα στα χείλη των οπαδών και έτσι μεταμορφώνονται σε λιοντάρια…

Διαβάστε επίσης