Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέταρτη και ένατη αγωνιστική θα βάλει τη «σφραγίδα»

Τέταρτη και ένατη αγωνιστική θα βάλει τη «σφραγίδα»
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - 13:40

Τα πλέι οφ άρχισαν μόλις χθες. Αλλά ο Ολυμπιακός με τη σημαντική του νίκη, απέναντι στον Άρη, δύσκολα όπως ήρθε κιόλας, τον κρατά μπροστά στη βαθμολογία και με διαφορά, από τον διώκτη του, τον ΠΑΟΚ. Ο οποίος έμεινε στο -12 και… ακόμη το πιστεύει.

Δικαίωμά του, εμείς τη δουλειά μας. Και η δουλειά μας, πέρα από το να πάρουμε τα ματς που χρειαζόμαστε, για να «κλειδώσουμε» και μαθηματικά τον τίτλο, είναι να «κυκλώσουμε» τα ματς της τέταρτης και της ένατης αγωνιστικής. Απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη και στην Τούμπα…

Ο Ολυμπιακός οφείλει αυτά τα ματς να τα δει… αλλιώς. Δεν θα είναι απλά ντέρμπι. Δεν θα είναι απλά ματς με τον ΠΑΟΚ. Και μαθηματικά να το έχει πάρει μέχρι τότε, θα κάνει αυτό που πρέπει με τον ΠΑΟΚ και θα… τελειώνει και φέτος με δαύτους. Όπως πρέπει.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Για την πάρτη του θα πρέπει να πάρει τα ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ και να δείξει ξανά την ανωτερότητά του. Και στο Καραϊσκάκη στον πρώτο γύρο τον κέρδισε. Και στην Τούμπα, στον δεύτερο γύρο, ο ΠΑΟΚ έπαιξε στο… 200% και υποτίθεται ότι ήταν και καλός και ο Ολυμπιακός του πήρε… σβηστά το «Χ» και κράτησε τότε τη διαφορά μεταξύ τους αναλλοίωτη.

Πλάκα του κάνει ο Ολυμπιακός του «αρχι-εξυγιαντή» και πρέπει να του κάνει ξανά πλάκα και την τέταρτη και ένατη αγωνιστική των πλέι οφ… Πρώτα Τούμπα και μετά Καραϊσκάκη, κατά σειρά.

Διαβάστε επίσης