Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Θρύλο αναδείχθηκε! Στους κορυφαίους του κόσμου ο Σα!

Στον Θρύλο αναδείχθηκε! Στους κορυφαίους του κόσμου ο Σα!
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - 15:31

Ο Ολυμπιακός έχει τροφοδοτήσει πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, με δικούς του, εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Και ένας εξ αυτών είναι ο Ζοζέ Σα, ο οποίος «παίζει» δυνατά για… μεταγραφή της χρονιάς, στην Πρέμιερ Λιγκ, από τη Γουλβς. Ενώ τώρα απολαμβάνει και νέα διάκριση, καθώς αναδεικνύεται στην καλύτερη δεκάδα τερματοφυλάκων του κόσμου! Τη διάκριση του έδωσε το περιοδικό Four Four Two (4-4-2), το οποίο τον ανέδειξε στην έβδομη θέση της σχετικής λίστας, με τους δέκα καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου.

Συγκεκριμένα, ο Σα βρίσκεται στην 7η θέση της σχετικής λίστας, η οποία περιλαμβάνει τους Γιαν Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γιασίν Μπουνού (Σεβίλη), Ουνάι Σιμόν (Μπιλμπάο), Άαρον Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ), Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Ντέιβιντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και τον Εντουάρντ Μεντί της Τσέλσι, που βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Άλλη μια διάκριση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει «βγάλει» παίκτες και παίκτες. Και συνεχίζει να κάνει το ίδιο, με τον ίδιο ρυθμό, εκπληρώνοντας παράλληλα τους στόχους του, ως ομάδα.

Διαβάστε επίσης