Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Γάλλοι κρατούν ψηλά τον Καμπελά, παρά τη δυσκολία της υπόθεσης

Οι Γάλλοι κρατούν ψηλά τον Καμπελά, παρά τη δυσκολία της υπόθεσης
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 11:21

Ρεμί Καμπελά. Σταθερά στο προσκήνιο, για τον Θρύλο...

Η περίπτωση του Κορσικανού παιχταρά είναι δύσκολη και αυτή τη στιγμή δεν είναι διόλου «προχωρημένη» για τον Ολυμπιακό. Ας έχουμε μέτρο και ας βλέπουμε την υπόθεση στη σωστή της βάση. Και αυτή υποδηλώνει πως το να έρθει ο Καμπελά στον Θρύλο είναι αρκετά δύσκολο. Υπάρχει θέμα, προφανώς οι Γάλλοι δεν γράφουν καθημερινά αυτά που γράφουν… από το κεφάλι τους. Μια προσέγγιση έχει γίνει. Μία διερεύνηση. Και δεν είναι και παράλογο. Αν υπάρχει ομάδα, η οποία μπορεί να φέρει τέτοιους παίκτες στην Ελλάδα, αυτή είναι ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός. Τα έχουμε πει τόσες και τόσες φορές… Ο Θρύλος ωστόσο έχει και ανταγωνισμό από τη Γαλλία, η οποία ενδιαφέρει τον Καμπελά, ενώ και τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης είναι αρκετά… ζόρικα για τα δεδομένα της Ελλάδας.

Οφείλουμε άπαντες να κρατάμε μικρό καλάθι, για την υπόθεση Καμπελά. Όπως αναφέρει το MadeInFOOT – Ouest-France, ο Καμπελά δεν είναι και… απίθανο να συναντήσει τον Ματιέ Βαλμπουενά, στο λιμάνι. Με τους Γάλλους να επισημαίνουν το ενδιαφέρον του Θρύλου, για να πάρει τον ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος δεν φαίνεται και πολύ «ψημένος» να πάει στη Στρασμπούρ, ενώ η Μονπελιέ, με την οποία συνδέεται, πιθανώς του φαίνεται πιο δελεαστικός προορισμός. Ο Ολυμπιακός, βεβαίως, προσφέρει πράγματα οποία οι Γάλλοι δεν προσφέρουν…

«Το να υπογράψει ο Καμπελά στην παλιά του αγάπη, τη Μονπελιέ, είναι ένα ενδεχόμενο. Όχι όμως και στο Στρασβούργο, σύμφωνα με τους κύκλους του συλλόγου. Ο Κορσικανός πάντως δεν ενδιαφέρει μόνο γαλλικές ομάδες. Από την Ελλάδα έχει προκύψει ο Ολυμπιακός. Θα μπορούσε να συναντήσει εκεί τον Ματιέ Βαλμπουενά. Θα το κάνει; Η... ετυμηγορία σχετικά με τον μέλλον του αναμένεται σε λιγότερες από 15 μέρες», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Γάλλοι.

Διαβάστε επίσης