Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: Αυτά έγιναν στο πρώτο ημίχρονο

Champions League: Αυτά έγιναν στο πρώτο ημίχρονο
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 22:50

Με ένα γκολ, συνολικά, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στα δύο παιχνίδια της φάσης των «16» του Champions League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Άγιαξ την Μπενφίκα, στους επαναληπτικούς αγώνες των ισοπαλιών των πρώτων αναμετρήσεων.

Στο «Ολντ Τράφορντ» το παιχνίδι έχει γρήγορο ρυθμό και ένταση, με την Ατλέτικο να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ στο 41’ με τον Λόντι και να παίρνει σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης. Η Ατλέτικο σκόραρε, επίσης, στο 34’ με τον Ζοάο Φέλιξ, όμως ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του και καταλόγισε οφσάιντ νωρίτερα στη φάση. Η… λύτρωση ήρθε με τον αριστερό μπακ Λόντι, ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Γκριεζμάν έκανε το 0-1 για τους «ροχιμπλάνκος».

Στο Άμστερνταμ, ο Άγιαξ υποδέχεται την Μπενφίκα στον επαναληπτικό του 2-2 του πρώτου αγώνα. Οι Ολλανδοί έχουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι, χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιο τέρμα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 0-0. Ο Άγιαξ σκόραρε στο 7’ με τον Αλέ, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Πολύ δυνατές αναμετρήσεις, με τα δεύτερα ημίχρονα να αναμένονται εντυπωσιακά, με φόντο δύο εισιτήρια για τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Twitter.

Διαβάστε επίσης