Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμείς, τη δουλειά μας για το 47ο! Μακριά από προπαγάνδα και μιζέρια!

Εμείς, τη δουλειά μας για το 47ο! Μακριά από προπαγάνδα και μιζέρια!
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 - 00:55

«Πάει» το παιχνίδι με τον Άρη, πέρασε. Ο Ολυμπιακός, έστω και αν δεν έκανε ένα καλό παιχνίδι, μιας και ήταν και πάλι μακριά από τον καλό του εαυτό, πήρε αυτό που ήθελε, νίκησε 2-1 και συνεχίζει παρακάτω.

Αυτήν τη στιγμή, το παρακάτω «λέει» ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς φιλοξενείται το μεσημέρι της Κυριακής (20/3, 15:30) στην έδρα της ομάδας της Ηπείρου και θέλει να κάνει τη δουλειά του.

Ό,τι και να γίνεται, όση προπαγάνδα και να κάνουν, στον πρωταθλητή Ελλάδας δεν ασχολούνται με αστείους και γραφικούς. Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την 22η νίκη του στο πρωτάθλημα και θέλει να κάνει το 2/2 στα πλέι οφ της Super League ώστε να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στον μεγάλο στόχο του.

Και ο μεγάλος στόχος του δεν είναι άλλος από τον τίτλο, από το 47ο πρωτάθλημα, την ώρα που στην ίδια αγωνιστική έχουμε ακόμη τα παιχνίδια Άρης-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο +12 από τον ΠΑΟΚ, στο +21 από την ΑΕΚ, στο +23 από τον Άρη, στο +25 από τον Παναθηναϊκό και στο +28 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League:

Κυριακή 20/3
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 15:30
Άρης-Παναθηναϊκός 19:00
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 19:30

Εμείς, τη δουλειά μας, λοιπόν. Ο Θρύλος φουλάρει για την 22η νίκη του στη Super League και δεν ασχολείται με κανέναν άλλον, με καμία αστειότητα.

Θρύλε, γερά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης