Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι Φαν Σιπ, τι Πογέτ! Γελάει ο κόσμος όλος!

Τι Φαν Σιπ, τι Πογέτ! Γελάει ο κόσμος όλος!
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 - 14:57

Στον δρόμο που χάραξε ο Φαν Σιπ κινείται και ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος ανακοίνωσε τις πρώτες του κλήσεις από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας. Κοινώς, στις κλήσεις για τους εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με Ρουμανία (25/3) και Μαυροβούνιο (28/3), δεν βρίσκονται κορυφαία ονόματα, οι κορυφαίοι στόπερ.

Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Σιόβας δεν είναι στις κλήσεις του Πογέτ! Πάλι καλά που θα... άλλαζαν τα πράγματα, ε! Και είναι μέσα ο Τζαβέλλας και ο Ρότα με τους οποίους η ΑΕΚ έχει φάει γκολ και από την... κουτσή Μαρία! Για πολλά γέλια!

Για την ιστορία, κάλεσε 26 ποδοσφαιριστές και από τον Ολυμπιακό είναι οι Μάριος Βρουσάι, Ανδρέας Μπουχαλάκης Γιώργος Μασούρας.

Αναλυτικά: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Διαβάστε επίσης