Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αν αυτό είναι boostάρισμα, η παρουσία Μαρινάκη τι είναι;

Αν αυτό είναι boostάρισμα, η παρουσία Μαρινάκη τι είναι;
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 - 15:54

Τόνωση στα λόγια. Και όχι διά στόματος Ιβάν Σαββίδη, αλλά Γιώργου Σαββίδη. Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ βρέθηκε, λέει, στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν τη Γάνδη και… θέλησε να boostάρει τους παίκτες. Πως; Στα λόγια. Τους είπε να πιστέψουν, λέει, στον εαυτό τους. Και ότι όλα θα πάνε καλά.

Καταλαβαίνετε μετά γιατί έχουν όλοι τους τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον Ολυμπιακό; Καταλαβαίνετε γιατί η διαφορά ανάμεσα στην ομάδα του Ολυμπιακού και τις ομαδούλες των άλλων είναι τόσο μεγάλη; Γιατί πριν από μεγάλους αγώνες, όπως ένας ευρωπαϊκός στον οποίο παίζεται πρόκριση, στον Ολυμπιακό βλέπουν τον ιδιοκτήτη, Πρόεδρο και ηγέτη της ομάδας, να είναι δίπλα τους. Και στους άλλους βλέπουν… κάποιον άλλο. Κάποιο στέλεχος, κάποιον γιο μεγαλομετόχου, κάποιον… Βετεράνο. Οτιδήποτε… Δεν έχει σημασία. Τυπικό μοιάζει το boostάρισμα, απλά για να… γίνει και να… καταγραφεί στα διάφορα «εξυγιαντικά» Μέσα.

Και βλέπεις μετά στον Ολυμπιακό, τον Πρόεδρό του, να στέκεται δίπλα στην ομάδα. Να μιλάει στους παίκτες, να τους τονώνει, μπροστά στις μεγάλες υποχρεώσεις της ομάδας, με πριμ που δίνουν ώθηση… Έτσι boostάρεις.

Διαβάστε επίσης