Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Δύο φετινοί αντίπαλοι στους «8» του Europa League και δύο που απέκλεισε πέρσι, στο Conference

Ολυμπιακός: Δύο φετινοί αντίπαλοι στους «8» του Europa League και δύο που απέκλεισε πέρσι, στο Conference
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 - 14:51

Για να αντιλαμβανόμαστε το επίπεδο και να μην παρασυρόμαστε από την παραμύθα πέριξ του ΠΑΟΚ για… κατόρθωμα που «σκότωσε» με το ζόρι το «μεγαθήριο» Γάνδη… Δανειζόμαστε από τη άρθρο στου Σπύρου Γρομητσάρη, λίγο νωρίτερα… «Αν ρίξει κανείς μια ματιά στην 8άδα του Conference θα διαπιστώσει ότι βρίσκονται ομάδες που σε μία σεζόν και μόνο απέκλεισε ο Ολυμπιακός! Πέρυσι απέκλεισε σε όμιλο Champions League τη Μαρσέιγ και στα νοκ-άουτ του Europa League την Αϊντχόφεν.

Και την ίδια στιγμή στα προημιτελικά μιας πραγματικά δυνατής διοργάνωσης όπως είναι το Europa League βρίσκονται δύο ομάδες που βρήκε απέναντί του φέτος ο Ολυμπιακός και κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δεν είναι καλές», έγραφε ο καλός συνάδελφος.

Δεν θα τα διαβάσετε αλλού αυτά, μην ψάχνετε… Μην ψάχνετε ότι στο επίπεδο στο οποίο ο ΠΑΟΚ μαθαίνει τώρα την Ευρώπη, ο Ολυμπιακός έκανε πέρσι δύο προκρίσεις. Ενάντια σε ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο, αυτή τη στιγμή, με τον… νεόκοπο «ευρωπαίο» ΠΑΟΚ. Και προσέξτε, δεν υποτιμούμε τη Μαρσέιγ και την Αϊντχόφεν… Λέμε απλώς ότι ο Ολυμπιακός ΤΙΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ αυτές τις δύο ομάδες, την πρώτη στο Champions League και τη δεύτερη στο Europa League…

Όσο για δύο ομάδες, οι οποίες είναι σε πιο πάνω επίπεδο και οι οποίες δυσκόλεψαν φέτος το έργο του Θρύλου, με αποκορύφωμα την απώλεια της πρόκρισης, από την Αταλάντα, μια ομάδα, η οποία… προελαύνει και δείχνει και πολύ, πολύ δυνατή… Για να αντιλαμβανόμαστε τα επίπεδα… ξανά. Γιατί ορισμένοι επιμένουν να τα κάνουν όλα… ένα με το δικό τους επίπεδο. Το χαμηλό.

Διαβάστε επίσης

Η UEFA έκανε... έξωση στην ΕΠΟ από τη Super League

Η UEFA έκανε... έξωση στην ΕΠΟ από τη Super League

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θέλουμε να είναι η βασική πλατφόρμα για διάλογο και λήψη αποφάσεων στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο», τόνισε ο εκπρόσωπός της Λούκα Νικόλα.