Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δηλώσεις Καμπελά: «Champions League, σε Ελλάδα ή Ρωσία»

Δηλώσεις Καμπελά: «Champions League, σε Ελλάδα ή Ρωσία»
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 - 11:28

Το όνομα του Ρεμί Καμπελά «παίζει» δυνατά εδώ και λίγες ημέρες, για τον Ολυμπιακό. Από το λιμάνι δεν προκύπτει έντονο ενδιαφέρον ή ενασχόληση με τον ποδοσφαιριστή, αλλά πηγές από το εξωτερικό και διαρκή δημοσιεύματα, επιμένουν να τον βάζουν στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Θρύλος φυσικά έχει πάντοτε στόχο να ενισχύεται με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Καμπελά, ενώ φυσικά είναι και η μόνη ομάδα, η οποία μπορεί να δώσει τέτοια συμβόλαια, σε ποδοσφαιριστές αξίας. Ο ίδιος ο Καμπελά, πάντως, με νεότερες δηλώσεις του, εμπλέκει την Ελλάδα, ως έναν από τους πιθανούς προορισμούς του, για το άμεσο μέλλον. Το μόνο σίγουρο, όπως ο ίδιος επεσήμανε, είναι ότι θέλει Champions League.

«Αν επιστρέψω εκεί (σ.σ. στη Μονπελιέ), θα το κάνω για να παλέψουμε να βγούμε στο Champions League. Θα μπορούσα να παίξω σε μία ομάδα που παίζει Ευρώπη, από την Ελλάδα ή τη Ρωσία. Μιλάω με συλλόγους από εκεί, ψάχνω να παίξω σε υψηλό επίπεδο», δήλωσε ο Καμπελά, το όνομα του οποίο εμπλέκεται με τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τον Ολυμπιακό. Αυτό που δεν βγάζει και πολύ νόημα, είναι η αναφορά της Ρωσίας, την οποία ο Καμπελά… μόλις άφησε, λόγω του πολέμου με την Ουκρανία. Όπως και να ‘χει, ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις του και αξίζουν αναφοράς.

Διαβάστε επίσης