Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «χρυσό δημιούργημα του Ιβάν Σαββίδη» με «0 στα 5» Champions League

Το «χρυσό δημιούργημα του Ιβάν Σαββίδη» με «0 στα 5» Champions League
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 - 14:12

Συνεχίζεται, επί καθημερινής βάσεως, η αστεία προπαγάνδα των «εξυγιαντικών» και δήθεν αντικειμενικών ΜΜΕ, αλλά και των ΜΜΕ που… δεν κρύβουν ότι στηρίζουν τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη (τα Παοκτζίδικα δηλαδή), για τον… «μεγάλο ευρωπαίο ΠΑΟΚ».

Την ομάδα, η οποία έχει πάρει… διαζύγιο με το Champions League, εσχάτως έπαιρνε και με το Europa League και έτσι όταν η UEFA έφτιαξε και… πιο κάτω διοργάνωση, για να συμμετέχουν και άλλες, περισσότερες ομάδες, βρήκε τη θέση του. Με μια παρουσία-«φωτοβολίδα», η οποία τον έχει φέρει «στους ‘8’» (έτσι γράφουν οι «εξυγιαντές» και δήθεν αντικειμενικοί, δεν αναφέρουν πουθενά τη διοργάνωση στην οποία παίζει η ομάδα της τσέπης τους), μας λένε ξαφνικά για «το χρυσό δημιούργημα του Ιβάν Σαββίδη» και για τα… ασύλληπτα κατορθώματά του.

Δίχως να έχουν στο μυαλό τους ότι… δεν μιλούν σε τρίχρονα παιδάκια. Αλλά σε ανθρώπους που έχουν την πραγματική εικόνα, για το τι εστία «ΠΑΟΚ και Ευρώπη». Ότι είναι δύο έννοιες… χωριστές.

Για παράδειγμα, δεν μπορεί να είναι «χρυσό δημιούργημα του Ιβάν Σαββίδη» μια ομάδα, η οποία εν έτει 2019… έφτασε τον Άρη σε πρωταθλήματα και έπιασε τα τρία. Μειώνοντας τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στα… 44 (αυτή τη στιγμή, τότε ήταν 41)…

Ούτε μπορεί να είναι «χρυσό δημιούργημα του Ιβάν Σαββίδη» μια ομάδα, η οποία σε όσες απόπειρες έκανε, επί των ημερών του, να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, ΑΠΕΤΥΧΕ.

Συγκεκριμένα:

2013/14: Αποκλεισμός

2016/17: Αποκλεισμός

2018/19: Αποκλεισμός

2019/20: Αποκλεισμός

2020/21: Αποκλεισμός

Όχι. Αυτή η ομάδα μπορεί να χαρακτηρίζεται απλώς ως… «δημιούργημα». Ούτε καν… χάλκινο δεν τη λες. Πόσο μάλλον… ασημένιο, ή… χρυσό. Εκτός αν για τους Παοκτζήδες… χρυσό είναι η… απόλυτη μετριότητα και το Conference League. Εμάς… μας περισσεύει. Αλλά να ξέρουμε και τι λέμε, έτσι;

Διαβάστε επίσης