Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός: Το πλάνο νίκης του Πέδρο Μαρτίνς

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός: Το πλάνο νίκης του Πέδρο Μαρτίνς
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 - 12:22

Δυνατό εκτός έδρας ματς, για τον Ολυμπιακό, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Απέναντι σε μια ομάδα, η οποία παραδοσιακά δυσκολεύει τους Πειραιώτες, ειδικά στην έδρα της. Ο Πορτογάλος έχει σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα φύγει νικήτρια, από την έδρα του ΠΑΣ και πλέον μένει αυτή να υλοποιηθεί στο χορτάρι. Με δύο απουσίες παικτών, λόγω κορονοϊού, ο Πέδρο είναι αναγκασμένος να σχεδιάσει δίχως Μασούρα-Βρουσάι. Ο πρώτος κατά πάσα πιθανότητα θα έπαιζε βασικός, ενώ ο δεύτερος πιθανώς θα ερχόταν από τον πάγκο, είτε ως εξτρέμ, είτε ως δεξί μπακ.

Στα του αγώνα τώρα, ο Πέδρο δεν έχει λόγο να πάει σε ροτέισον. Ούτε και να ξεκουράσει παίκτες». Αυτή τη στιγμή τα ματς είναι ανά βδομάδα και μπροστά υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος. Έτσι, με βάση και τις απουσίες τις οποίες μετρά, ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δοκιμές για μια δυνατή ενδεκάδα και με στόχο φυσικά η ομάδα του να βρει γκολ. Ει δυνατόν παραπάνω από ένα, ώστε να πάρει προβάδισμα δυνατό, στους «Ζωσιμάδες».

Με βάση αυτές τις δοκιμές, λοιπόν, πάμε να δούμε την πιθανή ενδεκάδα, του Πέδρο Μαρτίνς στα Γιάννενα:

Στο τέρμα ο Βατσλίκ.

Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά οι Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Όλεγκ.

Στο κέντρο οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά.

Τριάδα μπροστά τους, στη μεσοεπιθετική γραμμή, οι Γκάρι, Αγκιμπού Καμαρά και Καρβάλιο.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Τικίνιο.

Αυτά έδειξαν οι δοκιμές του Πέδρο και συνήθως ό,τι δοκιμάζει, παρατάσσει κιόλας. Αλλά θα φανεί λίγο πριν το ματς, αν προχώρησε σε αλλαγές, σε σχέση με τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Μιλάμε πάντα για μια πιθανή ενδεκάδα, εδώ, άλλωστε.

Διαβάστε επίσης