Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κεραυνοί» Εμβιλά: «Μερικά πράγματα γίνονται σκοπίμως. Έπρεπε να το δει και να μην γελάει»!

«Κεραυνοί» Εμβιλά: «Μερικά πράγματα γίνονται σκοπίμως. Έπρεπε να το δει και να μην γελάει»!
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 - 18:28

Για τη φάση με το χέρι στο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στη Nova ο Γιαν Εμβιλά. «Όλοι είδαμε την επαφή με το χέρι του αντιπάλου. Όταν ήμουν πιο νέος δεν μιλούσα, πλέον καταλαβαίνω πως μερικά πράγματα γίνονται σκοπίμως. Έπρεπε να πάει να το δει ο διαιτητής και να μην γελάει. Υπάρχει Θεός και τα βλέπει», είπε ο Γάλλος μέσος.

Για το ματς και το ότι ο Καραχάλιος του ζήτησε τη φανέλα: «Πραγματικά αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα. Ήταν δύσκολο ματς για μας, και ο Καραχάλιος ήταν σημαντικός για τον ΠΑΣ».

Για τον Σισέ: «Τον ρώτησα αν ήταν εξωτερικό χτύπημα ή κάτι σοβαρό. Ελπίζουμε να επιστρέψει γρήγορα είναι σημαντικός παίκτης».

Για τον Μαρτίνς με τα 209 ματς: «Τον έχουμε συγχαρεί. Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Θέλει πάντα να κερδίζει. Αξίζει όλη την επιτυχία και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο».

Για το ότι παίζει συνεχώς και το ματς με την ΑΕΚ: «Ελπίζω να παίξω και σε αυτό το ντέρμπι. Μεσολαβεί η διακοπή για τις Εθνικές και χρειαζόμαστε ξεκούραση. Όταν έρθει εκείνη η μέρα ελπίζω να παίξω. Οι ποδοσφαιριστές ζουν για το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης