Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάρηκαν Γιαννάκης, Θωμάς και άλλοι με τον Γκάμαρη!

Χάρηκαν Γιαννάκης, Θωμάς και άλλοι με τον Γκάμαρη!
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 - 18:47

Χρειάστηκε να φτάσει 38 ετών, τώρα είναι 39, για να αναγνωριστεί το ταλέντο του Αθηναίου Ανδρέα Γκάμαρη και να τον ανεβάσουν στη Super League. Πέρσι δεν σφύριζε ματς της μεγάλης κατηγορίας, επειδή δεν είχε πιστοποιηθεί στο VAR, φέτος έγινε κι αυτό και τα αποτελέσματα τα είδαμε στο γήπεδο «Ζωσιμάδες». Επίσης, καταλάβαμε και γιατί ανέβηκε τόσο μεγάλος στη Super League.

Ο Γκάμαρης ήταν VAR στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1 και δεν έχει δικαιολογία για να μη δει το χέρι του Ντομίνγκες πριν το γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων. Δεν είναι δυνατόν να μην είδε ότι απέκτησε πλεονέκτημα, μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να έχανε τη μπάλα. Ο Γκάμαρης δεν είδε τίποτα, όμως, κάποιοι στην ποδοσφαιρική πιάτσα, διερωτώνται μήπως ήθελε να χαρούν με το λάθος του ο Θωμάς και ο Γιαννάκης που τον θαυμάζουν ως διαιτητή;

Αν οι Ελληνες ρέφερι δεν βλέπουν ούτε αυτά, τότε καλύτερα να μπαίνουν συνέχεια ξένοι και στο χορτάρι και στο VAR. Δικαιολογία δεν έχει ούτε ο διαιτητής Κουτσιαύτης (Αρτας) που έπρεπε να δει τη φάση και στην κανονική ροή του αγώνα. Τι θα πει υπάρχει το VAR; Αν είναι έτσι να μην μπαίνουν διαιτητές.

Απορία: Γιατί ο Γκάμαρης δεν κάλεσε τον Κουτσιαύτη να δει τη φάση στην οθόνη του γηπέδου;

Ο Αθηναίος ρέφερι έχει να σφυρίξει παιχνίδι από τις 13/2, όταν ως διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Κρέσπο στο ματς ΠΑΟΚ-Ιωνικός 1-0.

Ο Κουτσιαύτης είναι ο διαιτητής που σε 2 ματς έδωσε 4 πέναλτι στον ΠΑΟΚ, 2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και 2 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε επίσης