Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ύμνοι Κλοπ για τη Νότιγχαμ του Μαρινάκη!

Ύμνοι Κλοπ για τη Νότιγχαμ του Μαρινάκη!
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 - 00:18

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ για τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη λήξη της αναμέτρησης μεταξύ Λίβερπουλ και Νότιγχαμ στο “City Ground”.

Ο Κλοπ έκανε λόγο για την εξαιρετική δουλειά του Στιβ Κούπερ στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ εξέφρασε την άποψή του πως έζησε μια… ευρωπαϊκή βραδιά σήμερα στο “City Ground”.

«Σε αρκετές στιγμές του ματς, ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Είχαμε δει άλλωστε τα παιχνίδια της με Άρσεναλ και Λέστερ και μόνο σύμπτωση δεν ήταν οι επιτυχίες της.

Ο Στιβ Κούπερ κάνει εξαιρετική δουλειά στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ αξίζουν συγχαρητήρια σε εκείνον και στην ομάδα του. Έπρεπε να είχαμε παίξει καλύτερα αλλά μας το έκαναν δύσκολο.

Ήταν ένα πραγματικό ματς Κυπέλλου. Λέγατε πριν το ματς (σ.σ. απευθυνόμενους στους δημοσιογράφους) για μία ευρωπαϊκή βραδιά στο Νότιγχαμ και πάνω κάτω ήταν μία τέτοια. Τα καταφέραμε να προκριθούμε και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος Το γκολ ήταν έξοχο, με τον Ζότα να βάζει ωραία το σώμα του για να κάνει την προβολή και να σκοράρει».

*H φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Facebook.

Διαβάστε επίσης