Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σισέ: Από τα Γιάννενα στο νοσοκομείο και από εκεί, Σενεγάλη

Σισέ: Από τα Γιάννενα στο νοσοκομείο και από εκεί, Σενεγάλη
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 - 10:38

Κόπηκε η ανάσα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού… Βλέποντας τον Σισέ να πέφτει θύμα του χτυπήματος του Περέα, να πιάνει το γόνατό του και να σφαδάζει, κόπηκε η ανάσα… Δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία συμβαίνει. Ο Ολυμπιακός έρχεται μονίμως αντιμέτωπος με το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων του και… υποφέρει από αυτό. Την ώρα κατά την οποία οι αντίπαλοι κάνουν… πάρτι και χωρίς κάρτες… Ο Σισέ ήταν το θύμα της χθεσινής αναμέτρησης, με τους φόβους για ζημιά, πάντως, να μην επιβεβαιώνονται. Μια κάκωση έδειχνε να έχει υποστεί ο Σενεγαλέζος.

Αλλά με την επιστροφή του στη βάση, με την αποστολή από τα Γιάννενα, ο Σισέ πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Για να τσεκαριστεί ενδελεχώς και να εκτιμηθεί καλύτερα η κατάστασή του. Στο νοσοκομείο Metropolitan έκανε μαγνητική τομογραφία και μετά τα μεσάνυχτα έγινε γνωστό ότι η ζημιά δεν είναι μεγάλη. Η κάκωση αυτή αναμένεται να ταλαιπωρήσει λιγάκι τον Σισέ. Αλλά λιγάκι. Και αυτό είναι το ευχάριστο, σε μια ιστορία, η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ χειρότερα… Ευτυχώς όμως, όχι.

Ο Σισέ, λοιπόν, αναχώρησε κανονικά για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Σενεγάλης. Έχει μπροστά δύο παιχνίδι με την Αίγυπτο, για τα προκριματικά του Μουντιάλ (25 και 29 του μήνα) και ο Σισέ αναμένεται να είναι κανονικά παρών.

Διαβάστε επίσης