Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κουτσιαύτης: Το ίδιο δεν είχε κάνει και με τον Απόλλωνα;! (video)

Κουτσιαύτης: Το ίδιο δεν είχε κάνει και με τον Απόλλωνα;! (video)
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 - 11:54

Ο Βάιος Μπαλάφας τα έγραφε, πριν γίνουν. Γιατί; Όχι γιατί έχουμε εδώ το… κληρονομικό χάρισμα. Αλλά γιατί ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. Δεν ήταν η πρώτη φορά, κατά την οποία ο Κουτσιαύτης «πνίγει» απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού, δίνοντας έτσι πλεονέκτημα στον αντίπαλο.

Με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στην τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2021-22, ο ρέφερι του χθεσινού ματς στα Γιάννενα είχε κάνει ακριβώς το ίδιο, με αυτό που έκανε και χθες. Χέρι αντιπάλου, από το οποίο προήλθε ΣΑΦΕΣ πλεονέκτημα για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού, δεν το… είδε και δεν το υπέδειξε ποτέ! Ούτε το VAR. Χθες ο Γκάμαρης VAR και ο Πάτρας AVAR, τότε ο Μανούχος VAR και ο Μεϊντάνας AVAR.

Τότε ήταν ο Μπρούνο Άλβες, ο οποίος με το χέρι ανέκοψε σέντρα του Ολυμπιακού, μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα. Πέναλτι καθαρό υπέρ του Ολυμπιακού, πήγε στα… αζήτητα. Δεν καταλογίστηκε ποτέ! Ο Κουτσιαύτης… χαλαρός, συνέχισε το ματς. Το ίδιο και το VAR. Καμία επαφή… Το σκορ ήταν στο 1-0 έτσι; Μπορεί το ματς εκείνο να τελείωσε 4-1 για τον Ολυμπιακό, αλλά σε εκείνο το σημείο, το σκορ ήταν μόλις 1-0! Εύθραυστο…

Χθες η ίδια ιστορία. Ο Ντομίνγκες έπαιξε την μπάλα με το χέρι, μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού και έδωσε την ευκαιρία σε Εραμούσπε και Περέα στη συνέχεια, να φέρουν το σκορ στο 1-1, για τον ΠΑΣ. Πάλι με το σκορ στο 1-0 για τον Ολυμπιακό. Πάλι εύθραυστο. Αυτή τη φορά η δουλίτσα έγινε… Ο Ολυμπιακός έχασε με το έτσι θέλω τη νίκη που κρατούσε στα χέρια του.

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση!

Στο 1:56 η φάση, στο 2:16 για το ριπλέι που το χέρι του Άλβες φαίνεται πεντακάθαρα...

Διαβάστε επίσης