Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 209 ματς του Μαρτίνς! (photo)

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 209 ματς του Μαρτίνς! (photo)
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 - 12:05

Ο Πέδρο Μαρτίνς σίγουρα δεν ήθελε να γιορτάσει τα 209 ματς του, στον πάγκο του Ολυμπιακού, με απώλεια στα Γιάννενα, αλλά η «εξυγίανση» έβαλε το… χεράκι της. Το χεράκι του Ντομίνγκες, για την ακρίβεια… Όπως και να ‘χει, ο Πορτογάλος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος, για όσα έχει πετύχει και πετυχαίνει ακόμη, με τη φόρμα του Θρύλου, της μεγαλύτερης ομάδας στη χώρα!

Πρώτος σε παρουσίες στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Μαρτίνς έγραψε και γράφει ιστορία. Και ο Ολυμπιακός γιορτάζει, μαζί με τον προπονητή του, τον μακροβιότερο πλέον, στην ιστορία του Συλλόγου, τα 209 ματς του, στον πάγκο της ομάδας.

Με δύο πρωταθλήματα και σύντομα τρία, με ένα Κύπελλο και ένα νταμπλ, αλλά και πολλές μεγάλες νίκες και προκρίσεις στην Ευρώπη, ακόμη και απέναντι στη μεγαθήρια, ο Μαρτίνς είναι χαρά στα χείλη των περισσοτέρων ΓΑΥΡΩΝ, καθώς φυσικά υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός… χρειάζεται αλλαγή προπονητή. Ο καθένας με την άποψή του, βέβαια…

Όπως και να ‘χει, ο Πέδρο γιορτάζει. Μαζί του και ο Ολυμπιακός, αλλά και ο κόσμος του. Και προχωράμε όλοι ΜΑΖΙ, προς νέες κορυφές και προς νέες διακρίσεις και επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης